Wales og Joe Ledley har fundet den rigtige rytme til at trives i Frankrig

Måske er det også spørgsmålet for Wales. Kan det virkelig blive bedre for denne gruppe af spillere end at vinde Gruppe B, der sluttede foran England, kvalificerede sig til de sidste 16 år og hamrede Rusland i en kølig aften på Stadium de Toulouse? Da Ashley Williams kaldte spillerne sammen for deres kamp efter kampen, blev Wales-kaptajnen tabt for ord for en gang. I sidste ende fortalte han spillerne at tage alt sammen og bare nyde det øjeblik. Neil Taylors mål fuldender rejsen fra Portakabin til Paris Læs mere

Tilbage i omklædningsrummet blev dåserne af Carlsberg revnet – den første smag af alkohol siden ankomsten til Frankrig to uger tidligere – og et par ledende medlemmer af holdet nærmede sig Chris Coleman for at spørge, om de kunne nyde en anden øl tilbage på holdet hotel senere.Med “Tag mig ikke hjem, lad mig ikke tage mig hjem”, der stadig er kloge Bet365 bonus rundt på stadion, da tusindvis af Wales-tilhængere baskede i et af landsholdets fineste forestillinger, ville Coleman aldrig sige nej. “Jeg behøvede ikke sige: ‘Vær ikke dum’ eller ‘Har en øl, og det er det’. De tog sig af det, “sagde Waleschefen.

Alt andet var planlagt i god tid. Spillernes familier kom til Rusland spillet, mødtes på holdet hotel bagefter og blev sammen igen den følgende dag til en grill i Toulouse, hvor Coleman gjorde sit bedste for at holde sig væk fra tang og kul. “Kokerne gjorde maden,” sagde han og smilede. “Jeg stoler ikke på nogen af ​​os.Jeg har lavet nogle BBQs selv i min have, men jeg er ikke sikker på, at jeg kunne give den slags burgere jeg retter op til vores drenge. Ikke værd at risikoen. Jeg tror ikke, vi er forsikrede. ”

Øl og grill – en vindende kombination, hvis der nogensinde var en, og samtidig beviser for, hvordan Wales får ting lige så godt som på banen i deres første store turnering siden 1958-VM-finalen.Coleman, personalet og hans spillere havde aldrig brugt mere end to uger sammen før, og der er masser af tanker om ikke kun at bryde ned modstanderne, men også hvad spillerne skal gøre med deres fritid tilbage i Dinards rolige omgivelser, kystbyen i Bretagne, hvor holdet er baseret.

Kabinefeber kan indstille sig, når du sidder på et hotel i en måned, så du skal sørge for at gøre ting som en gruppe, “sagde Neil Taylor, der scorede det andet mål i 3-0 sejren over Rusland. “Jeg må sige, at Wales har fået det næsten perfekt med, hvordan de Bet365 live har oprettet lejren, med spillelokalerne og chill out-værelserne og hvor vi er på havet.Vi kan ganske nemt gå en kaffe, vi er ikke i blandingen af ​​alt, som nogle andre nationer er i en by, så de har det til ro. ”

Ian Mitchell, præstationspsykolog , har været medvirkende til hele processen, lige ned til at oprette forskellige spil og quizzer, som spillerne kalder “domstol”, primært på grund af konsekvenserne af at få tingene til at gå galt. “Der er et par hold, og vi har en quiz hver aften, og den, der ender i bunden ved ugens afslutning, skal fortabe,” forklarede Sam Vokes.

“Jeg har et ganske stærkt hold – mig selv, Aaron Ramsey, Andy King, Joe Ledley, David Cotterill og Simon Church. Jeg ved ikke om hjernekraften, men heldigvis er vi ikke kommet sidst endnu.Den fortabte kan være en række ting; synger, danser – Hal [Robson-Kanu] gjorde en dans en nat, hvilket var meget godt. ”

At lytte til Taylor ser ud til at der er masser af griner, men lidt chance for at nogen af ​​spillerne vises Mastermind i den nærmeste fremtid. “Vi havde en anden dag:” Hvor mange manager-of-the-month-priser fik Sir Alex Ferguson under hans regeringstid i Manchester United? “Jeg tror svaret var 27.Den bedste gruppe af dem alle – og jeg vil ikke navngive navne – gik til syv. “Wales er kort sagt at vinde den psykologiske kamp, ​​finde måder at dræbe kedsomheden på og opretholde den tætte bånd mellem de spillere og medarbejdere, der bar dem gennem kvalifikation og giver deres “Together Stronger” marketing slogan virkelige substans. “De er ikke i håndjern og kædet til hotelværelset, de kan springe ud,” sagde Coleman. “Fordi det ikke bare er fysisk – den mentale side af Bet365 tingene er den hårdeste. At gøre det samme bliver almindeligt, så du skal være forsigtig med det. ”

Hvor Wales håber, at der ikke sker noget, er på banen.Coleman sagde, at han var i stand til at nyde Ruslands kamp fra første minut til sidste, fordi Wales “var helt i kontrol”, og udfordringen for manager og hans spillere er nu at reproducere dette præstationsniveau mod Nordirland lørdag aften på Parc des Princes.

Hvis Ledley strakker sine ting igen ved den endelige fløjte, vil det være et sikkert tegn på, at alt er gået godt. “Selvfølgelig, min kammerat hjem igen kender dansen bevægelser og hvad jeg er i stand til at gøre,” Ledley sagde. “Jeg havde lige brug for lejligheden, og Rusland var det. Men vi ønsker ikke at dansen skal tage væk fra vores præstationer mod Rusland. Vi spillede en god fodbold og viste verden hvad vi er i stand til at gøre. “

Rate this post