Vi er ikke tilbøjelige til at idealisere Zorn

Og i den forbindelse er den kendsgerning, at den italienske lovende målmand fra Roma Romagnoli og vingeren Wolfsburg Badu kom til “Spartak”, bemærkelsesværdig. Begge er unge, begge har ikke spillet på højeste niveau, men klubben planen synes at være klar – vægten i overførsler til unge mennesker med en yderligere indløb i Spartak-2.

På samme tid, sin egen reelle overførsel med øje på hovedholdet – køb af Ponce, Zorn lavede også med fremtidens forventning. Den argentinske angriber er også meget ung. Han er meget billigere end Ze Luis, mens der ikke er nogen stor forskel på færdigheder mellem dem. Et andet plus af denne overførselskampagne af “Spartacus” er, at han ikke har travlt med at dele med lederne for nogen penge. Klubben har ikke travlt, holder mærket, vil ikke være i situationen i sidste år, da de havde solgt Promes, havde Spartak ikke tid til at købe nogen til gengæld. I år er der ikke sådan noget.

Tidies op økonomi

“For at købe noget, der ikke er nødvendigt, skal du først sælge noget, der ikke er nødvendigt,” som barn, så Zorn naturligvis tegnet “Tre fra Prostokvashino”. Denne regel passer meget godt ind i kernen i økonomisk retfærdigt palæ, og svarer til situationen i dagens Spartak. Zorn søger at bruge lidt og tjene mere. På den anden side opstår spørgsmålet: Kan en ny leder kunne opretholde kvaliteten? Ville ikke forfølgelsen af ​​de effektive udgifter til midler til efteråret af det allerede gennemsnitlige niveau af holdet?

Vi er ikke tilbøjelige til at idealisere Zorn, men vi kan kun erkende den positive udvikling i klubben. Thomas startede for sundhed, da han fortsætter – vil vise lavsæsonen og begyndelsen af ​​mesterskabet. Vent er ikke lang.

Resultaterne af sæsonen-2018/19. De topteknikere i Europas top 5 ligaer, fodbold, udvikler sig selvfølgelig med udviklingen af ​​hele samfundet. Hvis dette spil først blev betragtet som en kommando, og derfor var hovedindholdet i “albuefølelsens følelse”, så er der i de seneste årtier mere og mere lyse individer, der næsten er i stand til at bestemme skæbnen for denne eller den pågældende spilafdeling.

Rate this post