USA slutter Copa America med Bwin tab, men viser kamp og flair i nederlag

Copa América Centenario sluttede som det begyndte for USA, med nederlag til Colombia. Alligevel var noget af kampen og flairen, der var så skarpt fraværende i semifinale tabet til Argentina, tilbage til lørdagens tredje kamp, ​​så amerikanerne kunne genoprette selvrespekt og optimisme.

Hvis USA tjente ikke en virtuel bronze, i det mindste var de ikke ledet. I amerikanernes fjerde udseende i Sydamerika’s internationale showcase er fjerdepladsen lig med 1995s bedste Copa-finish.Tredje er Colombias bedste præstation siden de vandt Copa i 2001, selvom Jose Pekermans team aldrig helt syntes at nå deres potentiale. “Efter seks uger på vej til at trække en Bwin præstation som i en meningsløst tredjeplads spil på en bestemt måde, “sagde USA-træner Jürgen Klinsmann. “Jeg tror, ​​de fortjener et stort, stort kompliment.” USA 0-1 Colombia: Copa América – som det skete Læs mere

Tredje pladser, selv de underholdende, er uundgåeligt runterne i en turnering strøelse, der hovedsagelig består for at tjene penge og hjælpe med at lindre det strukturelle problem med enhver konkurrence af denne art: da den når sit klimaks vokser kløften mellem Bwin kampe og bremser det momentum, der er bygget i løbet af de all-you-can-watch-buffet-gruppestadier.

Det er den slags lejlighed, hvor en træner ville give en frænder som Chris Wondolowski en run-out – bortset fra at Klinsmann bizarligt prøvede det i semifinalen og det fungerede ikke så godt.

“Vi blev ikke spillet af banen i aften,” sagde USAs forsvareren Geoff Cameron. “Hvis noget, troede jeg, vi dominerede spillet.Jeg troede, at vi havde mange chancer, som vi lige ikke satte ind. ”

Hvis man nåede de sidste fire i en turnering med Brasilien, ville Argentina, Chile, Colombia, Mexico og Uruguay have været betragtet som mission udført for USA på forhånd, deres 4-0 tab til Argentina i Houston på tirsdag var så omfattende, at det tjente som en Bwin grusom virkelighedskontrol på amerikanske ambitioner om at blive et hold, der kunne slå verdens bedste.

En indikator måske både en begrænset talent pool og en træner ude af stand til at levere den slags inspirerende og taktiske brilliance, der ser et hold morph i meget mere end summen af ​​sine dele i en sur, magisk sommer. Klinksmannens side så godt ud i perioder på lørdag, men da dette var bare en tredjeplads playoff, er det fristende at spørge: så hvad?Og hvorfor har du ikke spillet som denne sidste gang?

Som svar på sidstnævnte spørgsmål, uden at give et tidligt mål, der ikke står overfor Lionel Messi, ikke at få taktikken forkert og se vigtige tændinger, går man tilbage fra suspensionen Jermaine Jones, Alejandro Bedoya og Bobby Wood var tilbage, mens Matt Besler og Michael Orozco kom i forsvaret, og Tim Howard erstattede Brad Guzan i mål.

Wood var op front med Clint Dempsey, Bwin appeasing dem, der tror USA har set mest effektive i en 4-4-2 men frustrerende nogen håber at med pres off, ville Christian Pulisic eller Darlington Nagbe få den værdifulde oplevelse af en start mod en stærk modstander.

Den 17-årige Pulisic kom ud af bænken, men ikke før det 74. minut.Nagbe erstattede Michael Bradley i de sidste 11 minutter.

Denne kamp var en gengivelse af Copas første fixtur, som USA tabte 2-0 i dæmpet mode i Santa Clara for tre uger siden, men rejste sig til top Gruppe A med sejre over Costa Rica og Paraguay efterfulgt af en kvartfinale sejr over Ecuador. Så kom Argentina, fodboldkvivalenten for at se elleve guider, der støbte magi, da de tapede om nogle tattered beige møbler.

Colombia tabte 2-0 til Chile i en regnforsinket semifinale i Chicago på onsdag, der blev til den fugtigste af squibs.Sidene ventede mere end to timer til at starte anden halvdel, og for at forsøge at genoprette et to-mål underskud, havde Colombia en stærk Bwin straffeklager forkastet, da Carlos Sanchez var hårdt sendt af.

I opvarmningen handlede til søndagens finale i New Jersey, havde Wood et forsøg på mål på University of Phoenix Stadium med mindre end fire minutter væk. Det var vildt, men i det mindste var denne svage indsats en statistisk forbedring på Argentina-spillet. Derefter mønstrede USA ikke så meget som et skud.

Lørdagens var en fornøjelig åben konkurrence, såvel som en konkurrencedygtig – der var seks bookinger og to røde kort – foran en lille skare i Glendale . Colombias vinder kom efter en halv time via et pænt arbejdet træk.Med et hævet pass over forsvaret, der havde ekko af Messi’s opstilling til Argentins første i Houston, spredte James Rodriguez bolden over Bedoya for den rystende Santiago Arias, som ledede på tværs af den seks gårdskasse til Carlos Bacca, som Bwin undvigrede DeAndre Yedlin og På trods af den besværlige mål var målet en fornærmende blanding af kreativitet og fysisk krop – tankens og fartshastighedens hastighed.

USA reagerede klogt og syv minutter før pausen slog Dempsey i Wood, som forsinkede sit skud, fordi Bedoya løb over hans vej.Det var en sjælden mangel på forståelse for USA på forsiden om en aften, da Wood understregede, hvor meget hans travle, direkte tilgang var gået glip af Argentina.

I det 51. minut bragte Dempsey’s fantastiske frisparkforsøg lige imponerende redning fra Ospina – som også memorært nægtede Seattle Sounders fra et sæt i gruppespillet. Colombia har ikke nået deres angrebspotentiale i denne Copa, men de scorede næsten et andet fremragende mål for spillet efter en time, da Juan Cuadrados chip fra kanten af ​​området slog Howard, men ramte undersiden af ​​tværstangen.I den anden ende, knapt et øjeblik senere, træbaserede Ospina’s venstre stolpe. Da USA skød til en equalizer, forlod de huller bagud og Howard Bwin reddede fra Edwin Cardona, mens James spredte en god Mulighed. Crapsness snarere end chancer definerede afsluttende faser, men da Orozco og Arias trak sig i skades tid, skød Tijuana-forsvarsspilleren PSV Eindhoven mand i ansigtet og begge blev sendt ud. Det var en sur ende på et spændende skuespil.

“Det var bare en af ​​de dage,” sagde Yedlin. “Vi kom ind i kassen, der var ikke noget der faldt for os. Så du tager positiverne fra dette spil, og der var sikkert mange af dem. Jeg tænkte på, hvor aggressiv vi var offensivt, vi forsvarede faktisk ret godt.Jeg troede, at vi presset ret godt, og jeg troede generelt, at det var en god holdytelse. ”

read more: Bwin bonos para nuevos clientes – xapostar.com

Rate this post