Szaúd-Arábia 2018-as világbajnokság csapatvezetője: taktika, kulcsszereplők és szakértői előrejelzések

Juan Antonio Pizzi először 2017. novemberében vette át a szaúd-arábiai dugoutot, de még mindig várja az első versenyképes játékát, amely a Green Falconsért felelős -, amely a világbajnokság megnyitó mérkőzésén Oroszország ellen lép. Hét hónapos hivatali ideje alatt az argentin a lehető legtöbb barátba csomagolt, hogy felmérje, hol van az oldal, és mit kell tennie a világ szemei ​​előtt június 14-én. Salem al-Dawsari: a szélső, aki Szaúd-játékosok új fajtáját képviseli További információ

Bert van Marwijk alatt végzett minősítés során a Green Falcons általában 4-3-3-ban játszottak, örömmel ülve a jobb csapatokkal szemben. szünetet és unibet online fogadási útmutatók gyorsan eljuttatja a labdát. Pizzi megpróbálta a játékosokat többet játszani a hátból.Bizonyos mértékig működött, és a csapattal kapcsolatban az utóbbi időben, ha alacsony kulcsfontosságú, barátságos győzelmet arattak Algériában és Görögországban, bizonyos rendezettség volt, ami egyértelműen javult a márciusi Belgiumban elért 4-0 veszteséggel. A csapat jobban tartotta a labdát és gyorsan mozgatta. Ők is képesek lelassítani a játékokat, megzavarják az ellenfelek ritmusát, és általában bosszantóak.

Pizzi, egy korábbi Chile menedzser, valószínűleg kompakt 4-2-3-1-et fog játszani, a támadó három középpályás készen áll arra, hogy mélyen hajtson le, hogy a középpályán rengeteg test legyen. p>

A potenciálisan nehezen érhető célokkal a Green Falcons a szilárdságra összpontosít. A hátoldalon tapasztalat van, bár ez a gyorsasággal való érzékenység és a csúcsminőségű támadóknak való kitettség hiánya.Osama Hawsawi a védekezés vezetője, erős és fizikai, de 34 évesen lassul. A jó hír az, hogy Omar Hawsawi (nincs kapcsolat) a mellette található kitűnő formában volt ebben a szezonban. Teljes hátú Yasser al-Shahrani képes játszani mindkét oldalon, lehetővé téve a Pizzi számára, hogy több középpálya-választást vegyen fel, és gyorsan továbbjuthasson.Al-Shahrani

A tapasztalt Taisir al-Jassim az alulértékelt Abdullah Otayf a középpályán. Mindketten jól használják a labdát, bár az utóbbi nem tudja eljutni annyira, amennyire csak akar.

A támadó három játékos az igazi unibet online fogadási standouts. Salem al-Dawsari, Yahya al-Shehri és Fahad al-Muwallad a csapat kreatív szívverése az ázsiai védekezés feloldására, bár a legnagyobb tesztek továbbra is fennmaradnak.A trió a szezon második felét költött La Liga klubok részére, és csak két megjelenést vett fel közöttük.

Mennyire élesek az oroszok, hogy meghatározzák, hogyan alakul a csapat. A két széles játékos képes védekezni, és ha Shehri helyet talál a főcsatár mögött, a Zöld Falcons problémákat okozhatnak.

A rendszeres gólszerző hiánya problémát jelent. Mohammad al-Sahlawi valószínűleg először játszik, de vannak más lehetőségek, mint például a Muhannad Assiri, aki légi fenyegetést jelent, és jobban megtarthatja a labdát.

bátorító és zavaró.A két szűk legyőzés Olaszországgal és Németországgal szemben lenyűgöző volt, és megmutatta, hogy a Pizzi csapata versenyezhet a legjobb csapatokkal, de június 3-án a Peru elleni 3-0 fordulat rossz nap volt az irodában.

Fahad al-Muwallad izgalmas tehetség, és a játékosok rajongói szeretik nézni, feltéve, hogy megkapja a labdát a megfelelő területeken. Ha egy kis szabadságot kap az edző, akkor lehetősége van arra, hogy a dolgok történjenek, és rajongókat helyezzenek el a helyük szélére.

Mohammad al-Sahlawi kitűnő pontszáma van az országának, átlagolva jóval több, mint egy cél minden más játékban.Azonban kétségek merülnek fel, hogy a csatárnak van-e a minősége a legjobb védekezés ellen. Világbajnokság 2018: teljes útmutató az összes 736 játékosnak További részletek

Ez az első bemutató 12 év alatt, és bár a legtöbb az emberek tudják, hogy nem lesz könnyű, van valami remény, köszönhetően annak, hogy az egyik könnyebb csoportba kerülnek (Oroszországgal, Egyiptommal és Uruguayval), hogy a második fordulóban helyet foglalhatnak. Ennek hiányában üdvözölnénk az utolsó befejezést.

Rate this post