Spillerne Championship er måske ikke den femte store, men det er et PGA flagskib

Der er 12 dages jul, syv dværge og fire store mesterskaber. Det har altid været sådan, og enhver gratis tillæg til golfens store sæt giver ikke mening.

PGA Tour er rutinemæssigt anklaget for at forsøge at låse deres Champions Championship videre til en af ​​deres sports store fire. Spillerne, i omkring 20 år, er almindeligvis blevet omtalt som “den femte major”. Anprisningen er uretfærdig I sin årlige medieguide står Tour de fire store mesterskaber i golf. I markedsføringsmateriale har der ikke været noget forsøg på at låse på noget forslag til en femte.Danny Willett tilbage efter kun én runde golf siden mestre triumferede Læs mere

Hvad skal man fejre er denne turnering status som flagskibet på PGA Tour.Det er deres største, selvom den terminologi er tydelig problematisk i sig selv. Præmiefondet – $ 10,5 mio. – og styrke af feltet tilslutter sig det, ligesom det årlige afkast til et mødested, der giver en nervepirrende lukkestrækning. Det 17. hul alene skiller sig ud som et af de mest ikoniske par-tre huller i golf. Dårlig Bob Tway behøver ingen påmindelse om det; Han tog 12 der i tredje runde af 2005.

Fra den samlede pung er den 1,89 mio. $, der tildeles vinderen, mere end Arnold Palms hele karriere på kurset indtjening. Derudover er der en betydning, der er forbundet med en del for at erobre Sawgrass særlige udfordringer.Tålmodighed er virkelig en dyd, enhver fejl synes straffet tifoldig.

“Det er et af de hårdeste kurser vi spiller hele året,” siger Rickie Fowler, den forsvarende mester. “Sandsynligvis det hårdeste felt vi spiller hele året. Så jeg mener, hvem der vinder, tager sig af forretninger, slår de bedste spillere på det tidspunkt og erobrer et af de hårdeste kurser, vi spiller.

“Du skal være smuk på. Det er en meget fin linje på denne golfbane. Målene og drivområderne er meget små. På grønne har du ikke meget plads. “

For PGA Tour-spillere, der tager majors fra ligningen, er dette en førsteklasses begivenhed i en sæson. Spillerne har synligt vokset som tilskueroplevelse og kommerciel enhed siden de flyttede til sit nuværende sted på skemaet, efter snarere end umiddelbart før mestrene.Det tjener som en vigtig sæsonkontakt mellem første årets store og amerikanske Open. Lokalet selv betyder noget; som det administrative hjem for PGA Tour, der vinder hos Sawgrass, ligner en engelsk holdsucces hos Wembley.

For en stavning vil vinderen her tjene en 10 års turfritagelse og derfor tilstrækkelig rækkevidde for en alvorligt lukrativ karriere. Selv om det siden er blevet skåret til fem, forbliver der et treårigt pas for alle de store linjer, USA PGA, som kun giver et års indtræden. Hvis du skulle helt omklare golfens indstillinger i morgen, ville der være en stærkt argument for at gøre spillerne til en stor. Det amerikanske PGA Championship er undergravet af udseendet af 20 professionelle klubber. Mastersne giver mulighed for at forbige mestere til at spille så længe de ønsker det.Selv Open Championship’s kvalifikationskriterier, amatører og alle, er ikke så strenge som hvad der skal deltage i Sawgrass.

Fremkomsten af ​​prominence af World Golf Championship-arrangementer komplicerer i teorien enhver debat om status. Og alligevel er den begrænsede felt karakter af disse fire turneringer en modgift til deres stående. Der er et indbegrebet element til WGC-kvalifikation ud over den nylig nomadiske eksistens af Match Play, uenighed over kursusopsætningen på Trump Doral og lejlighedsvis modvilje mod konkurrenter til at deltage i Kina sent på året.WGC-Bridgestone Invitational’s habitat mellem Open og US PGA efterlader det tabt i nærkampen; appel er yderligere slået i denne sæson af sammenstød med fransk open.

Jason Day bringer en anden, omend tydelig amerikansk centreret faktor til spil. “Hvis du er på grænsen til måske at blive valgt til Hall of Fame, kan dette potentielt skubbe dig over det og komme dig ind”, siger den nuværende verden No1. “Dette er, jeg tror, ​​vores hårdeste felt i året. Vi har de bedste spillere fra Europa, vi har også de bedste spillere fra PGA Tour, der spiller mod hinanden på en vanskelig golfbane. “Denne golfbane tester alle aspekter af dit spil . Og det er en god test at se. Hvis du vinder dette, er du blandt mange af greats i spillet.Det ville være en absolut ære at være i stand til at sætte mit navn der og for at kunne se mit billede op på væggen for at kunne gå under fra garderoben forbi caddyhutet derunder i kælderen. Jeg vil ikke gå igennem der i løbet af min karriere og ikke kunne se mit billede deroppe mindst én gang. “

De billeder, som Day refererer til, omfatter golfgrene. Jack Nicklaus – tre gange – Sandy Lyle, Nick Price, Greg Norman plus Fred Couples og Tiger Woods – begge to gange – har været champions siden starten som Tournament Players Championship i 1974. For 2016-versionen vil et 144-mannsfelt omfatte Danny Willett og Jordan Spieth for første gang siden Masters.Rory McIlroy søger at kickstart en sæson, der hidtil smigret til at bedrage.

Sergio García bevarer den bedste aktive nedskårne rekord i tilfælde af at have overlevet 12 gange i træk. Det fineste løbende scoring gennemsnit fra mindst otte runder? Hideki Matsuyama, ved 70,63. Begge er levende kandidater. At så mange spillere har lignende ambitioner, er kun en del af en igangværende Sawgrass-appel.

Rate this post