Skolesport fodbolddommer spørger forældre om at stoppe verbalt misbrug

En skolepige fodbolddommer har opfordret forældre til at respektere hende, efter at hun blev svoret på under en under-otte kamp.

Emily Dyke, 14, anses for at afslutte, efter at hun blev misbrugt af voksne i to på hinanden følgende spil, men hun besluttede imod det efter at have skrevet et anbringende om støtte fra touchlinjen.

Teenageren, som også spiller i midtbanen for Skelton United under 16 år i Cleveland, lærer at officiere junior spil og tog ansvaret for en under-nines kamp efterfulgt af semifinalen i en under-otte-turnering for to uger siden.

Hun blev kaldt en “skandaløs skændsel” og fortalte “du ved ikke, hvad du laver” da hun ikke tillod et mål, fordi et skud rebounded af linjen, men ikke så vidt hun kunne fortælle, krydse linjen.Facebook Twitter Pinterest Emily’s indlæg på Grass Roots Facebook siden. Foto: Facebook / PA

Emily, en elev i Guisborough, blev også mishandlet i under-ninds-kampen.

Hendes far, Paul, som coacher sit hold, bad forældrene om stoppe med at sværge, men sagde han fik at vide: “Hun er en ref, hun bør forvente misbrug.” Efter de to spil skrev Emily til Grass Roots Facebook-siden for lokale fodboldhold og bad forældre om at overveje, hvordan de ville føle, hvis deres barn blev målrettet.

Hun sagde: “Jeg har for nylig lidt nogle verbale overgreb fra mennesker mens dommeren og har fundet det meget svært at håndtere det punkt, jeg overvejer at ikke laver det længere. Jeg leder ikke efter sympati eller noget lignende. Jeg vil have folk til at indse, at jeg bare er et barn, der laver noget, jeg elsker.Jeg vil have, at alle tager et kig på deres børn og sætter dig selv i mine sko, når misbruget bliver sagt.

“Jeg lærer at dommeren skal have en tyk hud [hvad det end betyder] . Og også at ignorere folk, når ting siges, men det er svært, når navneopkaldet fortsætter. Jeg håber, at ingen er fornærmet af det, jeg har sagt, og tager sig tid til at indse, jeg er et barn, så vær venlig at respektere mig. “

Hendes far sagde:” Det er ikke kun mændene gør det også kvinderne. Dette er ikke Premier League eller endda Northern League.Der er ingen lineær med et flag, dommerne skal selv træffe beslutningerne, så ja, hun vil få noget forkert, men hvem gør det ikke? “Dyke sagde en uafhængig tilskuer fortalte ham efter spil, som Emily havde ret til ikke at give et mål efter crossbar rebound. Han sagde: “Emily skrev til Grass Roots, ikke for undskyldning, hun ønskede at vide, hvorfor de følte behovet for verbalt misbrug hende. “

Dyke advarede om, at misbrug var at sætte unge ud af dommeren. “Hvis du tager refen væk, vil du ikke have nogen børnefodbold,” sagde han.

Rate this post