sikkerhedsskaden fra sejren over Ecuador

Vi ved allerede, at tre forretter vil være ude til semifinalen – en del af sikkerhedsskaden fra sejren over Ecuador. Bobby Wood, Alejandro Bedoya, og selvfølgelig savner den røde kard Jermaine Jones alle sammen. Argentina’s Ramiro Funes Mori vender tilbage til sin drengskab i Texas for at spille USA Læs mere

Der er ikke mange sølv foringer i dette scenario, men de gode nyheder, der i vid udstrækning er centreret omkring baglinjen, bliver stærkere takket være DeAndre Yedlins afkast efter suspension.Fabian Johnson skal vende tilbage til venstre, Geoff Cameron / John Brooks partnerskabet – som har blomstret i disse mesterskaber – bør forblive uberørt i centrum, og med Brad Guzan i solid målbevægelse form, i det mindste de defensive fundamenter af Holdet skal være så solidt som man kan forvente.

Hvad angår de tre manglende startere, lad os starte med Jones. Klinsmann vil nok bringe Kyle Beckerman til at erstatte ham – Real Salt Lake-manden dækker ikke så meget jorden, men han er smart og altid opmærksom på forsvarerne umiddelbart bag ham. Hvis han kan hjælpe med at skære nogle af de passerende baner til Sergio Agüero eller Gonzalo Higuain, kan han gøre meget godt.Hvis han rent faktisk kunne tackle Messi ved starten af ​​fremløbets løber fra dyb, ville det også være…en ekstra bonus. Den nærmeste til en stil-for-stil udskiftning af Bedoya ville være den hårde- arbejder graham zusi Rynken her kan være, hvis Klinsmann er overbevist om Matt Beslers dyd på venstre side. I så fald kunne han skubbe Johnson ind i Bedoys sædvanlige stilling – det sætter Johnson, hvor han er mest komfortabel, men han ville være nødt til at yde støtte til Besler.

Hvad angår Wood, så er det muligt, vi kan se Gyasi Zardes og Clint Dempsey up top med Darlington Nagbe og Zusi spillede som brede mænd i en firemands midtbane.Men et 4-2-3-1 med midtbanen forankret af Beckerman og Bradley, kan være mest sandsynligt, med spørgsmålet hvem bliver den uhyggelige spydspids øverst.

Du vil virkelig have Dempsey ankomme sent i boksen eller skabe chancer udenfor det, og hvis du vil holde Bradley dybere, så er det bare muligt, at Chris Wondolowskis bevægelse øverst kan tillade Dempsey, Zusi / Nagbe og Zardes at gøre arbejdet bag ham. Det er en mere let angrebet formation end amerikanske fans ville håbe på, men når du taber tre startere, bliver du svagere. Klinsmann kan også prøve at gøre det bedste ud af sine resterende aktiver i deres bedste positioner. Argentinas gode taktiske dilemma: hvor skal Lionel Messi spille?Læs mere “Kom efter det”

En af kritikerne af Klinsmanns regeringstid af fans – og faktisk nogle nuværende og tidligere spillere – er, at den lovede angrebsstil aldrig materialiserede. Der har været særlige spil, der har illustreret frustrationen, og dette har potentialet til at være en af ​​dem. Efter verdensmesterskabet talte Landon Donovan – som ganske vist havde noget af interesse for ideen om transformative angribende spillere – om frustrationen om at se USA’s forsinkede forsøg på at tvinge et comeback mod Belgien, da de allerede var 2-0 nede. Donovan sagde, at han ønskede, at bøjlerne tidligere var kommet imod et talentfuldt belgisk hold, der dog var sårbare over for at blive afskediget af deres kamp med spændt modstand.At give et eksempel fra to andre hold i turneringen, i den ulige lejlighed, hvor Mexico forsøgte at gå tå til tå med Chile på lørdag aften og være næstbedst på hver frontskader. Deres egne backbacks blev fastgjort, Chile var hungrere for at tvinge omsætninger, tæt forbi baner og var hurtigere i overgangen. Og da spillet slap væk, blev Mexicos midtbanespillere overvældet.

Det er bare at sige, at USA kunne tabe tungt, hvad den fremgangsmåde de prøver, men valget behøver ikke at være om at vælge din smag af heroisk fiasko. På dette tidspunkt af turneringen skal de sende et hold for at prøve at vinde spillet og ikke bare undgå nederlag. Prisbillige billetter og lave tv-bedømmelser: har Copa América savnet et trick i USA?Læs mere Brug substitutter godt

Formatet tweaks af knockout runder betyder, at med straffe umiddelbart efter 90 minutter er brugen af ​​subs chancen for Klinsmann at være proaktiv tidligt og uden frygt for at spille hånden for tidligt med ekstra tid fremover.

Det kan være en marginal fordel, men igen at tænke på en positiv tilgang er der potentiale til at bringe Christian Pulisic ud af bænken for at strække Argentina, især i et stramt spil hvor favoritterne begynder at bekymre sig om uret og en mulig straffesparkskonkurrence.

Der vil ikke være mange områder i spillet, hvor USA kan sætte dagsordenen, men dårlige subs, der ikke er så meget lignende swaps som vægtskift, der har potentiale til at ændre rytmen af ​​spillet i amerikanernes favor.Og jo mere usikkerhed de kan skabe, jo større chance har de for Argentina at stramme op som den endelige fløjte nærmer sig.

Rate this post