Sevilla forsvarede triumf i den europæiske liga, Dnepropetrovsk besejrede 3: 2

“Vi fortjente at vinde og nu skal vi nyde det. Alt fungerede meget godt, men det gav os en meget hård tid, “sagde træner for det vindende hold Unai Emery ifølge den officielle site af UEFA

En forsvarer Aleix Vidal tilføjede:”. Dnipropetrovsk viste, at han er et meget stærkt hold, men vi ønskede en anden titel, og vi gik efter ham. ”

Målmand Laštůvka var på bænken Dnipropetrovsk forsvareren Mazuch kunne ikke bord på grund af en skade. Hvad de så som en indirekte aktører?

Specielt overraskende hjem, fordi ledningerne allerede i det syvende minut tog Dnipropetrovsk. Ukrainsk hold var vellykket kontraangreb – Kalinic udvidet på en lang skud fra Matthæus og en fra højre side tilbage til sin partner.Kalinic efterfølgende åbnede hoved tæt score.

De fleste så før en pakket stadion i Warszawa Sevilla opnåede som dog næppe skubbet gennem omhyggelig forsvar. Men i sidste ende – på bare tre minutter -. Score omkring

Først i 28 minutter, opvarmes kortvarigt i hjørnet, efterfulgt af en bold ind i feltet og bolden ramte der til Krychowiakovi. Polsk midtbanespiller fyret hårdt og målmand Boyko rakte ud efter bolden forgæves – 1: 1

Tre minutter senere førte han Sevilla. Bacca angriber Reyes fik en fremragende aflevering bag forsvaret, rundede målmand Boyko og i sidste ende kunne skyde ind i det tomme mål.Smuk handling!

Kort før pause besluttede kaptajnen for det ukrainske hold Rotan, men i anden halvleg Bacca. “Vitolo” Machín sendte en aflevering i forsvaret, og Bacca konfronterede målmand Bojkov for anden gang.

Før slutningen af ​​finalen blev de ikke-flaske bekymringer diskuteret. Midtbanespiller Matheus kollapsede og feltet gik tilbage på båren, uden at hans helbred var kendt. Dnipropetrovsk kunne ikke have spillet på det tidspunkt, så han spillede klokken ti.

Ifølge senere oplysninger skal Matheus’s skade ikke være alvorlig.Han var ved bevidsthed og læger bragte ham til hospitalet.

Måske på grund af denne numeriske fordel til Sevilla vejledning til at se, og efter det sidste fløjt spillerne fra det spanske hold begyndte at tage en vindende glæde de kender allerede fra sidste år.

Sevilla vandt det europæiske konkurrence nummer to for anden gang. På grund af dette, sikre deltagelse i konkurrencen nummer et – vinder af den europæiske liga for første gang faktisk kvalificere sig til UEFA Champions League-gruppe. Spanien vil være næste års mest prestigefyldte konkurrence fem repræsentanter.

Rate this post