Seamus Coleman indstillet til at vende tilbage i Irland skal-vinde kamp mod Georgien

For tredje gang i kampagnen møder republikken Irland en kamp, ​​som deres leder beskriver som en “must-win” – og denne gang må de virkelig vinde. Martin O’Neills side trak de to foregående hjem til Polen og Skotland, men de faldne point viste sig at være mindre dyre end frygtede, da Georgiens sejr over skotterne fredag ​​gav irlerne et usandsynligt udfald i løbet af Euro 2016 kvalifikation. Alt andet end sejr over Georgien i Dublin i mandags ville være et slag, hvoraf selv de ville kæmpe for at komme sig tilbage. Wales tvunget til at vente på Euro 2016 kvalifikation som Israel holder ud for træk Læs mere

Fredags twist i Tbilisi , som kom lige før Irland slog Gibraltar 4-0, satte nytår i irske trin.Efter at have set ud som udefraværende denne gang i sidste uge, vidste O’Neill’s mænd nu, at en sejr over Georgien, som var forbundet med et skotsk nederlag fra Tyskland, ville give Irland et stærkt greb om tredjepladsen i det mindste. “Det er fantastisk, hvordan tingene kan ændre sig om nogle få dage,” sagde kaptajnen Robbie Keane. “Når resultaterne går din vej, går din tillid fra [ned] der til [op] der. Nu er det et must-win spil, ingen tvivl. Spillerne er bange for at gå. “O’Neill, efter at have set hvordan de spillede mod Gordon Strachans side, har advaret om, at Georgiens spillere også er ved at gå og siger, at de besøgende har mulighed for at forstyrre Irland også.Georgien har tendens til ikke at rejse godt – deres eneste konkurrencedygtige vinder i det sidste årti var imod Gibraltar – men O’Neill siger, at de fløj til Dublin umiddelbart efter at have slået Skotland, at de nærmer sig dette spil med ægte tro.

“Jeg tænkte på, at de kunne fejre eller noget og flyve ud på søndag, men de kom lige efter spillet, så det er så alvorligt deres hensigter er”, siger O’Neill og tilføjer, at en kamp modstander er, hvad hans side har brug for . “Det er faktisk ikke en dårlig ting for os. Jeg tror ikke, vi er i stand til at sidde tilbage og tænke, at noget kommer til at ske. Vi er nødt til at kæmpe for alt. “Irland vil sandsynligvis være i fuld styrke, med Seamus Coleman, der forventes at have rystet hamstringstroppen, der tvang ham til at savne Gibraltar-kampen.Cyrus Christie udmærket sig i stedet for Everton ryggen og endda åbnede scoringen, men lederen gjorde det klart, at Colemans klasse og erfaring gør at han vælger ham et indlysende valg til en sådan kritisk kamp. “Cyrus har en god fremtid foran ham, men Seamus Coleman er en rigtig kvalitetsspiller,” siger O’Neill. “Hvis Seamus passer, vil Seamus spille.”

Wes Hoolahans sted ser endnu mere sikkert ud. The Norwich City playmaker blev ofte overset af tidligere irske ledere, som tilsyneladende værdsat soliditet over opfindelsen, men han er blevet hans lands største kreative kraft siden O’Neill tog ansvaret for 22 måneder siden.Hans klubleder, Alex Neil, har foreslået denne sæson at den 33-årige skal bruges sparsomt og har givet ham den fulde 90 minutter kun en gang i Premier League, men O’Neill har ingen tvivl om Hoolahans evne til at spille to internationale kampe om fire dage.

“Han er lige så ung en 33-årig som jeg har set”, siger O’Neill, der mener, at Hoolahan nu kan drage nytte af at blive overset af tidligere ledere. “I løbet af hans karriere kan han være som en af ​​disse raceheste, let kørt. Ikke altid været i alles startlinje. Han er 33 på omkring 18 år. Han er en stigende indflydelse i vores side, især hjemme, hvor vi skal forsøge at låse op for forsvar.Han er særligt god til det, bestemt forbedring. “Tro i Michael O’Neill tilbagebetalt, da historien vinker til Nordirland Læs mere

Keane – 35 på 36 – ser sandsynligvis på at starte igen efter at have taget sit internationale mål til 67 med to mod Gibraltar. Shane Long scorede også efter at have erstattet veteranen, og han besidder den hastighed, mobilitet og luftkraft, som Keane ikke gør, men LA Galaxy-angriberens målstyringsinstinkter forbliver skarpere end nogen anden i det irske hold.O’Neill antydede, at hvis Georgien sandsynligvis vil sidde dybt, vil Long måske ikke få plads til at køre bag forsvarsspillere, så i starten ville Keane give mest mening.

Aiden McGeady var helten, da Irland vandt 2-1 I Georgien i kampens første kamp scorer Everton-vinkler begge mål, men hans formuer er blevet dårligere siden da, og James McClean kunne begynde bredt, hvis O’Neill som forventet vender tilbage til en firemands midtbane efter at han kun har udnyttet tre i Gibraltar.

Den, der spiller, vil være under instrukser om ikke at blive bekymret, hvis ledelsen ikke kommer hurtigt. “Vi skal virkelig være tålmodige,” siger O’Neill. “Hvis vi ikke scorer i de første 20 minutter, er det ikke verdens ende.”

Rate this post