Scott Danns fejl hænder Sunderland sejr over Crystal Palace

Det er sikkert at sige, at dette ikke er en kamp, ​​der vil blive afspillet på Sky Sports ofte, men Sam Allardyce bryr sig ikke en smule efter at have set hans hold registrere en sejr på bagsiden af ​​en præstation, der havde sine fingeraftryk over det. Sunderland var organiseret i forsvaret, stærkt på midtbanen og vigtigst af afgørende i angreb. Besøgende må ikke have fortjent at forlade sydlige London med alle tre punkter, men det er det, de har opnået, og de burde ikke længere føle nedrykning er en formalitet.

Der er stadig arbejde at gøre, da Sunderland forbliver i de nederste tre og er et punkt fra sikkerhed før lørdagens besøg af Stoke, men der er uden tvivl en fast Bet365 base at bygge på.Allardyce fortalte så meget, da han beskrev denne sejr, Sunderlands anden sæson og først hjemmefra, som “massiv” og en, der “forhåbentlig skaber større tillid til spillerne”.

Og sikkert vil ingen føle mere begejstret end Jermain Defoe, der fik vinderen her i en stil, der viste sig i en alder af 33 år, forbliver han en efterbehandler, der bevarer bevægelsesbevidsthed og tænkte, når det betyder mest. Denne konkurrence syntes at være på vej mod en stodgy goalless draw da, med 10 minutter tilbage, undlod Scott Dann at klare sig ordentligt med Billy Jones’s pas.Paladsforsvareren kunne have hyrdet bolden tilbage til sin målmand, Wayne Hennessey, eller ryddet det ude af spil, men i stedet følte han Defoes ånde på nakke og panikede og hakede bolden lige ind i Sunderlands No18, der afrundede Hennessey og ville aldrig gå glip af med netgabet foran ham.

For Dann var det en måde at kollapse tilbage på jorden, der havde scoret Palads sene vinder, da de vandt 2-1 i Liverpool før den internationale pause og for alle dem, der er forbundet med den sydlige London-klub, som kunne have flyttet op til sjette med sejr her, var fornuftens opfattelse åbenlyst.De havde domineret besiddelse, territorium og chancer skabt imod modstandere, der fra starten var tilfredse med at forsvare dyb og modangreb, da muligheden viste sig.

Fra Allardyce kom ingen undskyldninger for hans metoder. Lederens beslutning om at rette op på sit hold i en 3-5-2 formation, som var kommet tilbage, da han blev brugt i Evertons 6-2-nederlag i starten af ​​måneden, havde arbejdet en godbid med Sebastiáns tremans forsvar Coates, John O’Shea og Younès Kaboul imponerede især med deres organisation og ubarmhjertige ønske om at blokere og rydde hvert kors og skud, der kom deres vej.Et rent ark, Sunderlands anden sæson efter den, de opnåede i den seneste 3-0 sejr mod Newcastle, var fuldt fortjent.

“Jeg har intet problem at vinde 1-0 og spille præcis, hvordan Crystal Palace spille hjemmefra, “sagde Allardyce. “Palace gør det bedre end os, men vi har Unibet gjort det godt nok i aften. Vi ophævede Bolasie, frustrerede Zaha og har ikke tilladt Palace at skabe klare chancer.Vi ved, at målet kom fra en fejl fra oppositionen, men når oppositionen begår en fejl, skal du udnytte det, og det er det, vi gjorde. ”

Palace skabte chancer, men som Allardyce sagde, deres vigtigste trusler blev holdt i vejen, med Yannick Bolasie, Wilfried Zaha og Jason Puncheon ude af stand til at finde tid og plads bag den tidligere Sunderland-spiller Connor Wickham, der spillede alene foran, for at skabe problemer med deres tempo og trickery.Hjemholdet blev begrænset til spekulative anstrengelser, hvor den mest iøjnefaldende i første halvdel var James McArthur’s langdistance-kørsel på 30 minutter, som Costel Pantilimon komfortabelt sparede.

Pardew bragte Bakary Sako til Puncheon i pausen og skiftede til en 4-4-2 formation i et forsøg på at bryde Sunderland ned, og mens Palace spillede med mere tempo og storm, begyndte at gøre indgreb med Yohan Cabaye og Sako – som måtte erstattes af 69 minutter på grund af en mistænkt hamstringstamme – leverer anstændige skud på mål inden for få minutter, var truslen fra dem i rød og blå aldrig overvældende.

“Vi var ikke så gode, som vi normalt er , “Indrømmede Pardew. “Et par af vores spillere var ikke bedst, og vi kunne ikke finde en måde at bryde Sunderland ned.Det er et smertefuldt tab for os. ”

Og det var ikke tabt på Pardew, at smerten i sidste ende blev leveret af en spiller, han ved godt, idet han havde forvaltet Defoe i deres tid sammen på West Ham. Målmandens mål var hans syvende af sæsonen, og Jones skulle have æren til den rolle han spillede i det afgørende øjeblik og stjal besiddelse fra Bolasie tæt på halvvejslinjen, før han gav et hurtigt pass gennem hjertet af palads forsvar. </P >

“Spillerne skal være frelsere, ikke mig,” sagde Allardyce. “Jeg kan lede dem, men de skal gå ud og bevise sig selv, og den eneste måde de kan gøre er ved at få resultater som denne.” Crystal Palace vs Sunderland: Premier League – Det skete! Læs mere

Rate this post