Roger Federer besejrer Alexander Zverev i Rom Masters

Efter at have trukket sig tilbage fra Madrid Open i sidste uge med lændesmerter, så Federer skarpt fra starten mod den 44. rangerede Zverev, ved at bruge sin backhand skive drop shot særlig godt.

“Jeg er glad Jeg var i stand til at spille en fuld match uden nogen tilbageslag, “sagde Federer, som også savnede 10 uger tidligere på året efter operationen på hans venstre knæ for at reparere en revet menisk.

” Jeg kommer fra en brutale sidste par måneder, og jeg er bare glad for at kunne spille normal tennis i nogen grad. Så for mig er det en stor dag og et stort skridt i den rigtige retning.

Den 19-årige Zverev, der betragtes som en potentiel fremtidig Grand Slam-mester, har ofte fundet sig til at løbe ned skud langt fra Schweiz.På et tidspunkt blev Zverev trukket så langt væk fra retten, endte han i en linjedommers skød – så hugget embedsmanden, efter at Federer satte en let volley i gang.

Federer vil derefter møde 13-frøet Dominic Thiem, der besejrede João Sousa fra Portugal 6-3, 6-2, men han kunne ikke straks bekræfte, at han ville spille på torsdag. Facebook Twitter Pinterest Zverev kommer tæt på en embedsmand. Foto: Claudio Onorati / EPA

“Jeg ved ikke, hvordan jeg skal føle mig i morgen,” sagde Federer. “Det håber jeg. Men jeg går bogstaveligt talt efter praksis. “Det er baby skridt lige nu.Så selv at tænke på i morgen er det allerede en stor spørg. “Federer forsøger at vinde denne turnering for første gang på sit 16. udseende i Rom. “Det ville være dejligt at vinde, men ikke i år,” sagde han. “Jeg er for langt væk.” Andy Murrays første kamp siden splittelsen fra sin træner Amélie Mauresmo sluttede i en rutine 6-3, 6-3 sejr mod Mikhail Kukushkin i Rom.

p> Assistent coach Jamie Delgado og Storbritannien Davis Cup kaptajn Leon Smith var i Murray s kasse for hans møde med Kukushkin i anden runde.

Den to-time grand slam champion kiggede ikke alt for komfortabel i tidlige stadier, men hans tjener holdt ham ude af problemer, og han brød Kukushkin til at lede 5-3, da den kazakhiske savnede en let volley. Murray rykkede frem tidligt i det andet sæt og tog sit første matchpunkt efter en timen og 24 minutter. Skot indrømmede, at han havde svært ved at tilpasse sig de meget forskellige forhold fra Madrid, og han fortalte Sky Sports: “Jeg tjente godt.Det er svært at få meget af en rytme, det er en dejlig dag. Jeg mente ikke, at det var behageligt for ryggen af ​​retten. “Murray mistede sin verdens nr. 2-plads til Federer på mandag, men et godt løb i Rom ville gøre det muligt for ham at tage det tilbage i tiden for franskerne Åben. Briten forventer ikke at have en ny træner på plads til Roland Garros og vil mulle over, om man skal gå til en anden højt profileret tidligere spiller eller en mere teknisk træner. “Jeg har ikke tænkt over det,” sagde han.

Sagen med de øverste spillere, supercoacherne, er den oplevelse omkring de store begivenheder og de store kampe, forståelse af stress og pres og hvordan man skal håndtere det.At passere på deres erfaringer er noget, jeg har haft glæde af i løbet af de sidste par år med mine sidste par trænere.

“Men jeg lavede nogle tekniske ændringer på min servering i løbet af de sidste par måneder, og det har gjort en enorm forskel til mit spil og tog mit spil op på et niveau. De tidligere spillere er ikke tilbøjelige til at være tekniske trænere, så det er svært at vælge. “Murray vil spille enten Roberto Bautista Agut eller Jérémy Chardy i tredje runde. Facebook Twitter Pinterest Andy Murray nyder sin rutine sejr. Foto: Ettore Ferrari / EPA

Rate this post