Ray Allen annoncerer pensionering fra NBA i alderen 41 år

Ray Allen har officielt annonceret sin pensionering efter 18 år i NBA. Hvordan Kevin Garnett og Paul Pierce ved et uhell skabte den moderne NBA Læs mere

Allen, der etablerede sig som et af spillets fremtrædende skytter i en rekordskærende karriere, bekræftede at han forlod basketball for godt via et “brev til mit yngre selv”, der blev offentliggjort på Players Tribune.

“Jeg skriver dette til dig i dag som en 41-årig mand, der trækker sig tilbage fra spillet, “skrev Allen. “Jeg skriver til dig som en mand, der er helt i fred med sig selv.”

Allen, en 10-time all-star, gik væk fra Miami Heat efter 2014-NBA-finalen og har ikke spillet i liga siden, men hans navn lejlighedsvis opslået i rapporter, der knytter ham til et comeback.Flere mesterskabskonkurrencerede ingen hemmelighed om deres ønske om at bringe Allen tilbage, men tirsdagens meddelelse eliminerer ethvert håb om tilbagevenden.

“Basketball vil tage dig langt væk fra skolen,” skrev Allen i sit åbne brev . “Du bliver meget mere end bare en basketballspiller. Du kommer til at handle i film. Du rejser verden. Du bliver en mand og far til fem fantastiske børn. “

Allen tilbragte sin karriere fire hold – Heat, Celtics, Supersonics og Bucks.Han vandt to NBA mesterskaber – en med Boston i 2008, den anden med Miami i 2013 – og er ligaens all-time leder med 2.973 karriere tre pointers lavet, 413 mere end nogen andre til dato.

Allen holdt rekordet for tre pointers i en sæson i syv år – hans mærke på 269 stående indtil Steph Curry lavede 272 i 2012-13, en rekord Curry har siden toppet to gange.

I sin post Allen roste tidligere holdkammerater LeBron James, Dwyane Wade, Kevin Garnett og Paul Pierce. “De mænd, du vil vinde mesterskaber med, vil alle være meget forskellige mennesker,” skrev han. “Hvad gør dem mestre er de kedelige gamle vaner, som ingen ser.De konkurrerer om at se, hvem der kan være den første til at komme i gymnastiksalen og den sidste til at forlade. “

Allen er det sidste medlem af Celtics ‘Big Three for at annoncere pensionsplaner i år. Garnett, 40, pensioneret den 23. september efter en 21-årig NBA karriere. Pierce, 39, meddelte tre dage senere, at han ville gå på pension efter at have spillet denne sæson med LA Clippers.

Rate this post