Rahatul lui Pospíšil strălucea. El este mai bun decât Unibet, spune Shilh

După Praguers a pierdut mingea, au retras imediat nouă persoane într-o coajă de apărare solidă în fața suprafeței de pedeapsă și casa lui au fost Clueless. Pop a trimis doar o singură lovitură de la o distanță…„Prima jumătate a anului nu a fost mult pentru vizionarea de fotbal“, a recunoscut Jablonec mijlocașul Martin Pospíšil.

Acum însă, după ce sa schimbat în 54 părți.minut Unibet datorită lor de calificare și tehnica de mare lovind tors perfect roata meciului de dezvoltare și dirijat Jablonec să câștige 3: 0th

Bohemians pentru prima dată în meci a ratat o greșeală despre mitingul de la mijlocul acasă în parapetul defensiv, Pospisil împușcat de un balon la poalele in inferioritate numerica aproape peste peluza din fața var a ales în schimb inregistrari coechipierii împușcat răsucite neașteptate šajtlí barele portii mai aproape și portarul surprins Švenger cu mingea ajunge în zadar.

„am avut în capul meu că atunci când apărătorii se vor depărta până la var, care sa întâmplat să meargă până la capăt.Așa că doar obstřelil Škerleho, portarul nu a putut Unibet vedea nimic și a mers în jos frumos la tija, „pur și simplu a descris obiectivul său la 1: 0 și momentul cheie al meciului Martin Pospíšil

.“ Scopul ne-a ajutat enorm. Nu m-am mirat că Pospa (Pospíšil) ar face asta. Mă așteptam de la el că, dacă este atât de stabilit că šajtlí foc deoarece ca să tragă în practică foarte des „, a declarat partenerul Pospíšilův de la spate Jan Kopic.

Rachetele sau înregistrări šajtlí, sau lovi cu piciorul mingii neregulat în afara căpută, excelează național ceh căpitanul echipei Tomáš Rosický, care lucrează în antrenorul echipei naționale știe Jablonec cruciș.

„aş spune Unibet pariuri sportive online bonus că are Pospa šajtli chiar mai bine decât Rosicky, atât de pronunțată.După cum a avut mingea šajtličkou cea mai ortodoxă conduce…„, a descris aprobator Jaroslav Šilhavý. „Šajtle este, în general împușcat dificil, dar rapid și eficient ca se poate. Un Pospisil demonstrat de altfel ceea ce este rar văzut, o lovitură de pe partea stângă a lui šajtlí piciorul drept. În plus, am știut că Švengra plăti fotografii rapide neașteptate, ceva ce echipa noastră a pregătit un antrenor portar Milan Veselý. „

Un obiectiv cheie colectat invers în antrenor destul de miffed Bohemians Pivarníka. „Situația Brejková Jablonec a întrerupt în mod repetat și în al doilea rând, a fost împușcat ușor ca portar Švengrovi plus față de filare. A fost gafa lui, „minte Roman Pivarník.

În mod ironic momente destul de mici și sa întors în grabă la acțiunea sa golgheterilor primit vreodată.Antrenorul Šilhavý își pregătise propria mutare. „Nu am fost mulțumit de jocul la mijlocul terenului si Pospa neforțate a pierdut o mulțime de baloane, asa ca am vrut sa schimbe ceva. Și, uneori, se întâmplă ca jucatorul simtit ca ea „, a spus el cu un zâmbet Jablonec antrenor.

Echipa gazdă Pospisilova împușcat importante calmat. A adăugat un al doilea gol după momente inteligent după eliberarea o lovitură aproape de bara din spate Kopic, trei puncte triumf resigilat după un corner în minutul 67 opritorul capului Beneș.

fotbaliști Jablonec pierd din treia la două Sparta doar două puncte și scrutează orizontul popping lupta reciproc, care Letna de bun venit în fotografiere sâmbătă, 14Martie de la ora 20.15. “Vom da-o în fotbal ofensator”, Martin Pospíšil, campionul campionilor, așteaptă cu nerăbdare acest lucru.

Rate this post