Pochettino vigtig selv duften af ​​vaskepulver til formen

Denne Pochettino åbnede verdens talent Dele Alley. Dette lavede han fra Eriksen topspilmager. Det er takket være ham, at Tottenham er blevet base klub for England holdet. Forresten skal Klopp også dække glæden til argentineren: Selv da han arbejdede i Southampton, tog træneren op Dejan Lovren og Sadio Mane for tyskerne. Senere plejede Kyle Walker til Guardiola.

Pochettino er en helt i vores tid

Og selvfølgelig er den argentinske mentors personlige smaragd Harry Kane. Taler om “smaragd” – dette er ikke overdreven patos. Pris Harry Kane – 150 millioner euro. Med Pochettino leverede han aldrig mere end 5 skud pr. Spil. Han behøver ikke at ramme målet 10 gange (som Cristiano) for at score. Kane nok 3,7 hits pr. Spil. Og hver sæson scorer i gennemsnit 25 mål. Xg viser at Kane skal score 20 mål, faktisk scorer han 29 (statistik for sæsonen 17/18). Dette indikerer et højt niveau af færdigheder. Kane er smuk: hun har to ben, et hovedspil som en sand striker. Under Pochettino lærte han at gøre alt: Spil fra dybderne, hjælp partnere, fungere som et “dusin”. Han arbejdede ofte i gymnastiksalen på simulatorer, indtil mentoren kom og kørte ham ud. Kane blev den personlige protege af coachen.

Om forholdet

Danny Rose, forsvareren af ​​England og Tottenham, fandt ud af om sin onkels død. I en tilstand af sorg og sorg, den første ting han kaldte … en mentor. Pochettino kom straks til konsol fyren. Hvad dog tillid og nært forhold til træneren og afdelingen. Det siger meget om argentinske ledelsesmæssige færdigheder. De resterende spillere elsker også træneren.

“Vi er klar til at kæmpe for træneren,” siger Kane.

Pochettino vigtig selv duften af ​​vaskepulver til formen. Alt for at skabe en behagelig lugt for spillerne i skabsrummet. Hvordan gør du sådan opmærksomhed på detaljer?

Og mens han arbejdede hos Espanyol, afviste Pochettino en fitness træner, selv om han var hans pædagog. Endnu en gang ser vi hvad en intelligent argentinsk leder. Her er det tid til at tegne paralleller med Ferguson. Forresten er Mauricio vild med den skotske træner. Der er meget fælles mellem dem: begge er fremragende taktik, går godt sammen med afdelingerne og opbygger dynastiehold.

Rate this post