Pochettino – hero i vores tid Maurizio Pochettino

Artem Budrin, inspireret af succesen med “spurs” i den første kamp i Champions League kvartfinalen med Man City, er sikker på Mauricio Pochettinos lyse fremtid.

Pochettino – hero i vores tid Maurizio Pochettino er en buket af gode kvaliteter i en flaske. Han tog fra sin første lærer Marcelo Bielsa filosofi, fra Ferguson – talent fra manager, fra Wenger – romantik i spillet, fra Ancelotti – færdighederne med kommunikation med afdelinger, fra Conte – en brændende lidenskab. Argentine træner kan kaldes den bedste træner i verden. Blue Devils siger? Sindssyge? Lad det gå. Fakta siger det modsatte. Pochettino ploger som en rigtig titan.

Den argentinske personificerer smukke fodbold, brændende lidenskab og fremragende kommunikation med afdelingerne. Alt dette med en smule, jeg kan endda sige “nul” økonomisk ressource. Og det er noget i en tid, hvor fodbold bliver skør med mange penge.

Om spartanske forhold

Pochettino sidst modtog “frisk blod” den 31. januar 2018. Det var den gamle Lucas Moura for 28 millioner euro. Før sommeren 2017 købte de Serge Orier (25 millioner) og Fernando Llorente (8 millioner). Mens resten af ​​Premier League-klubberne bruger fantastiske beløb på overførsler, har Pochettino for et og et halvt år ikke modtaget en krone!

Du vil ikke tro: holdet demonstrerer samtidig smukke og højkvalitets fodbold, der regelmæssigt udfører i Champions League, vinder sølv og bronze medaljer fra Premier League. Problemet er altid det samme: en kort bænk fejler på det afgørende tidspunkt.

Med hvilken forseelse kiggede Pochettino på “Guld” af Conte og Ranieri. Faktisk i disse sæsoner fik Tottenham Hotspurd mange point, som i en anden sæson ville være nok til at vinde mesterskabet. I 2016/17 sæsonen scorede “spurs” 86 point og sluttede anden. Disse point ville være nok til mesterskabet et år tidligere, men så forhindrede den pludselig stigende Leicester. Disse samme 86 point ville være nok til mesterskabet og et par årstider tidligere, da fodbold var lige før æra af rumpenge.

På eksemplet med Pochettino begynder du at forstå sandheden af ​​ordsproget: stabilitet er et tegn på beherskelse. Pochettino pressede 150% af holdet. Bare altid lidt held og lykke.

Det er som en skuespiller, der venter på sin Oscar, men for altid på grund af omstændigheder uden for hans kontrol flyver han forbi.

Rate this post