Paul Pogba gør sit bedste Sportingbet for at opleve en fransk side endnu for at skære løs

Gliding omkring banen på venstre side af en midtbane tre, han havde publikum meget på sin side inden for en åbningstid på en time. Deschamps sagde, at han var “livsstyrken” og “hjertet og sjælen” “Af den franske præstation i den første halvdel, understreger hans tillid til” en spiller med stort potentiale “.

Efter at være kommet tæt på med to forsøg – nærmede man næsten til øverste hjørne af Yann Sommer og en anden tegning en smart redning – Pogba fik tilladelse til at Sportingbet maraud frem og styrtede bolden på tværs fra 25 meter med sin venstre fod.

Desperation udsåede fra hver pore, kunne han have scoret fire i åbningen 20 minutter – tre for sin egen side og engang imod dem i en scramble, der næsten sluttede med et eget mål.

Shorn af de første natnerver, der syntes at plage ham i Paris i fredags, så Pogba mere som stjernen i sit eget videospil, som han ofte ser ud som i Serie A.Didier Deschamps siger Frankrikes Paul Po gba var utilfreds med at blive tabt Læs mere

Men desperationens kant manifesterede sig også i indisciplin – i begyndelsen af ​​anden halvleg gav han uforsigtigt bolden væk til Xherdan Shaqiri i et område, der Sportingbet kunne have ført til dårligere straf end et hjørne.Han gav også væk følelser og greb med den igen imponerende Granit Xhaka, rive sin skjorte fra ryggen.

Pogba undlod at komme frem nok i anden halvdel, da hans indflydelse faldt. Efterhånden som turneringen kommer ind i virksomheden slutter midt i en fugle med matematiske formler, skal Deschamps finde en måde at kombinere den eftertragtede Juventus midtbanespiller og Payet, hvis Frankrig skal fungere.

På trods af den rystende spilleoverflade, skærer op grovt efter dårligt vejr og for mange rockekoncerter på Stade Pierre Mauroy, spillede Pogba med en kant, som kampen til tider manglede.

Folkemængden, der var tilbage til at lave deres egen underholdning efter intensiteten falmede, gav plads til en mere velkendt ubehag.

Pogba og Frankrig kunne have gjort med det tidlige mål.Han talte Sportingbet bagefter om behovet for “at kunne slippe i kampe” for at skære løs, samtidig med at defensiv disciplin blev opretholdt. For Frankrig og for Pogba starter turneringen nu.

Rate this post