Pas på bilen. Hvad bliver “Bayern” i næste sæson

Kovac er ikke en dogmatiker, men en moderne fleksibel træner, der ved, hvordan man spiller på en række måder. Ulempen ved 3-5-2 er, at energiintensiv fodbold vil være svært at demonstrere hele sæsonen.

Som plan B er der en forsigtig mulighed (diamant 4-4-2)

Pas på bilen. Hvad bliver “Bayern” i næste sæson

Uden bolden er denne formation bekvem at forsvare positionelt, og når den opfanges, følger en eksplosiv, hurtig modangreb med en numerisk fordel. Mod de øverste klubber i slutspillet i Champions League kan arbejde.

Selvfølgelig, når i Coman-rækken, og i Gnabris tone, kan du spille mere bredt, for eksempel 4-2-3-1. Egnet imod outsidere, der lukkes tæt.

Pas på bilen. Hvad bliver “Bayern” i næste sæson

Team stil

Stilfuldt er Bayern nok det mest alsidige hold i Europa. Udskiftelighed i “bilen” giver en wow effekt.

Døm for dig selv: Kimmich kan spille lige i forsvar og støtte; Luke gik i forsvar og centerback; Pawar til højre og i midten; Martinez – en forsvarer og en central forsvarer (Guardiola tilbragte timer “knuser rundt” med spanieren og omskoling ham til en centerback); Goretzka og Muller spiller fortrinsvis godt under angriberen, men om nødvendigt kan de spille på flanken. Gnabry eller Muller i 3-5-2 vil supplere og spille op Lewandowski.

Det er virkelig som i en god bil: Hvis fodbremsen fejler, vil håndbremsen blive brugt som sikkerhedsnet.

Der er imidlertid bekymringer: universalitet kan spille en grusom joke. Alt, der er universelt, er som regel ikke grundigt. Hvis mentoren hele tiden vil blive revet mellem forskellige ordninger / blanks / modes, vil du bruge samme Kimmikha, så til højre og derefter i referencen – i dette tilfælde risikerer holdet ikke at blive spillet. Hun vil ikke have sin egen håndskrift, og derfor bliver det et hold uden ansigt.

Rate this post