Om Martin Edegor lærte meget tidligt i fodbold i Europa

Det er endnu ikke kendt, om Bayern vil købe tilbage kontrakten til Hames. Men hvis colombianerne stadig vender tilbage til Real Madrid, er det usandsynligt, at noget vil ændre sig i Madrid med Zidane. På næsten 28 år skal en spiller på Hames niveau spille regelmæssigt. Selvfølgelig forstår han dette og “Real” med “Bavaria”, og derfor om sommeren i Rodriguez skæbne skal det afgørende øjeblik komme.

Martin EDEGOR

Lejet af Vitesse indtil 30. juni 2019
Han har en kontrakt med Real Madrid indtil 30. juni 2021.
Spillede 24 kampe i Eredivizi-2018/19: 5 mål, 6 assists

Om Martin Edegor lærte meget tidligt i fodbold i Europa. “Real” skyndte sig til at købe talent, selv da han kun var 17 år, men siden da har normen ikke vokset til niveauet for førsteholdet “galaktikos”. I to og et halvt år har Edegor spillet i Nederlandsk mesterskab – først han tilbragte en halv og en halv i Heerenveen, og i den nuværende trækning forsvarer han Vitesse-farverne.

På Vitesse går det godt for Edegohr, hvilket endog afspejler stigningen i hans “pris” på Transfermarkt fra 4 til 8 millioner euro. Der er dog stor tvivl om, at Martin er klar til seriøst at konkurrere om et sted i fundamentet i en klub som Real. Så om sommeren vil han vende tilbage til Madrid for at forlade igen. Det er bare spørgsmålet – igen på lån eller løbende? Faktisk er det mere og mere ofte i Holland, der taler om Ajax interesse for Edegor, og Amsterdam vil have penge fra Amsterdam efter at have solgt et par af deres talenter til de største europæiske klubber.

Theo Hernandez

Udlejes “Real Sociedad” indtil 30. juni 2019
Han har en kontrakt med Real Madrid indtil 30. juni 2023.
Spillet 21 kamp i eksempel 2018/19: 1 mål, 2 hjælper

Kovacic, Lunin, Theo – af hvem Zidane kan styrke “Real” uden ekstraudgifter

I juli 2017 betalte Real Madrid Atletico 24 millioner euro til Theo Hernandez, men han kunne ikke komme på vej ind i galaksen og skubbe Marcelo fra venstrefløjen. Det er logisk, at Real Madrid i sidste sommer besluttede at give Hernandez til Real Sociedad, så spilleren ville få regelmæssig praksis i førsteholdet.

Rate this post