Men der er en “men”: Daniel Levy

“Jeg vil bruge 20 år i Tottenham,” indrømmede Pochettino. Det vil være fantastisk, hvis argentinen gentager Alex Fergusons vej og bliver ikonet for coaching-værkstedet.

Om forhindringer

Men der er en “men”: Daniel Levy, præsident for “spurs”. Med en sådan tilgang som Levi, risikerer Pochettino at gentage Wengers skæbne. Det er da, som fodbold og sød, og trofekatene græd. Derfor er der for den argentinske specialist et øjeblik af sandhed ankommet. Den argentinske specialist er allerede 47, og der er stadig ingen trofæ i sin karriere. Et sted i dybden af ​​hans hjerte forstår Pochettino: han har vokset niveauet for Tottenham. Han gav “spurs” sjæl og hjerte. Det er på tide at bestemme fremtiden. Flytning til “Santiago Bernabeu” annulleres, der er igen vært Zizu. I “MJ” Solskher fervor. “Juventus”? Måske, men ikke sandsynligt. Så hvordan skal man være?

Spursne er flyttet til et nyt stadion. Så for at sige, er den nye arena et nyt liv. På et øjeblik er det ikke sjovt at miste en mentor. Jeg vil virkelig have Pochettino at bo i Londons lejr. Ja, det er svært at arbejde i denne permanente stagnation, men vi må udholde det. Ferguson har også ventet sin fineste time i lang tid.

Ikke desto mindre er Tottenham Hotspot i den nuværende træk af Champions League solid og har allerede formået at lave en vægtig “ansøgning” til semifinalen. I sommeren har lederskab ikke ret til at “pumpe op”. Den anden sådan chance for at gøre topbunken hos mellembønderne kan måske ikke være. Mr. Levy er forpligtet til at købe mindst nogen. Det ville være ideelt at underskrive en betinget De Ligt, Van de Beck eller Tadic fra Ajax. Det er rygter om, at “spurs” er klar til at betale 50 millioner euro til Federico Chiesa fra Fiorentina. Nå, opmuntrende nyheder til Mauricio.

Tottenham har ingen ret til at miste en sådan træner. Pochettino selv knyttet til hans hjernebarn. Og jeg vil virkelig have denne herlige fyr at følge Fergusons vej, og ikke Wenger.

Rate this post