Mauricio Pochettino vil have, at hans Spurs beholder den ånd, der fremgår af Stoke

De kalder det Look of Eagles i hesteverdenen, og da Mauricio Pochettino følte fodboldækvivalenten sidste mandag, var det en ting med skønhed og inspiration – ikke mindst på grund af timingen. Tottenham Hotspur-manager tog i hans sprogs kropssprog, da de forberedte sig til Premier League-spillet på Stoke City, og han vidste, at sejren var sikret.

“Jeg vidste før spillet, at vi ville vinde” Pochettino sagde. “Du kunne føle det fra spillerne. Det var fantastisk før kampen. Da vi ankom til stadion, i opvarmningen – kunne du mærke, at de var klar til at konkurrere. Tilliden mellem dem var fantastisk. Jeg troede det var umuligt, at vi ikke ville vinde de tre punkter.

Når du opnår det, er det godt, og det er målet.Vi skal kæmpe nu for ikke at miste den følelse. Har vi haft det før? Vi har haft forskellige følelser i forskellige spil, og du forsøger altid at føle det. Men det var meget indlysende i sidste mandag, at holdet følte sig godt. “Spurs vandt 4-0, og det var sejens måde så meget som de tre punkter, der sendte budskabet ud. Efter lederne, Leicester City, havde slået sig op i deres 2-2 hjemmehold med West Ham United den foregående dag, svarede blodets duft volumener. Tottenham brænder gennem Stoke som Kane og Alli satte varme på Leicester Læs mere

Harry Kane havde sendt et fotografi på løgens instagram om at jagte deres bytte og Spurs løb spillet fra den første fløjte.Det var en af ​​deres mest imponerende forestillinger af sæsonen, især under hensyntagen til titlenes løb, og den eneste tvivl kom til at vedrøre deres sejrmargen.

Pochettinos hold er endnu en gang indstillet til at spille deres armatur efter det af Leicester. De byder velkommen til West Bromwich Albion til White Hart Lane mandag aften med den argentinske henvisning, hvordan “fodbold er også en forretning”. Med andre ord skal programmørernes planlægning respekteres og ikke klages over.

Manager og hans spillere var mere end interesserede tilskuere under Leicesters 4-0 hjemmevinder mod Swansea City søndag eftermiddag og manglen af kontrol over deres titel skæbne er selvfølgelig den største frustration.Men de har vist, at hvad end Leicester gør, vil de koncentrere sig om at passe deres egne anliggender. Leonardo Ulloa scorer brace mod Swansea, da Leicester udvider titelledelsen Læs mere

Leicester tabte ikke point på Sunderland for to uger siden, vinde 2-0, hvilket pressede op på Tottenham. Men de reagerede ved at besejre Manchester United 3-0 på White Hart Lane senere om eftermiddagen.

Indtrykket er et hold, der trives i jagten og en i top tilstand – både fysisk og mentalt . Et par statistikker illustrerer, at Pochettinos spillere, hvis noget, er mere passende end i begyndelsen af ​​sæsonen.

I Tottenhams første fire ligakampe løb de i gennemsnit en samlet 112,7 km og lavede 483 sprints pr match.I de sidste fire spil dækkede de fraktionelt mindre grund – 111,3 km pr. Spil på grund af en overraskende lav figur på 98,8 km mod United – men sprintede 540 gange. En kritik af Pochettino har været, at hans hold har tendens til at falme i de sidste måneder af en sæson på grund af hans intensive fitnessprogrammer. Det er ikke tilfældet med denne ene, og lederen foreslog, at det var andre hold, der følte belastningen. “Vi er stærke, og vi er på samme niveau [som i starten af ​​sæsonen],” sagde han. “Måske er forskellen modstanderne. At være konsekvent har altid været vores mål, og jeg synes, at dataene ligner fra begyndelsen til nu. Vi kan nu se målstregen [hvilket er motiverende].

“Når vi er stærke i benene, er vi stærke i hovedet, og motivationen er god.Vi er sikre på, at vi er på et meget godt niveau og et godt øjeblik, og vi skal kæmpe for de sidste fire spil for at opnå store ting. “Pochettino mener, at der er en god balance i hans start XI og da han vurderede, hvordan de havde scoret mere og indrømmede færre end Leicester – deres målforskel er betydeligt bedre end deres konkurrenter – han sagde, at det var “umuligt at forklare, hvorfor vi ikke er i første position”.

For at være der sidst, når det betyder noget, ønsker Pochettino sine spillere at blive rolige og spille deres naturlige spil. Det blev oplyst, om han i lyset af Jamie Vardys afsendelse til Leicester mod West Ham måske beder dem om at være forsigtig. “Du kan ikke sende den besked til spillerne,” sagde Pochettino. “Hvis du gør det, sætter du ideen i deres tanker, og de hæmmes.De skal være fri til at spille. Vi har det fri uden pres. “

Rate this post