Lilly King forbliver uberettiget over at kalde ud narkotikervind

Lilly King er ikke ked af det. Hun har kaldt sin russiske rival Yulia Efimova til at snyde tre gange i denne uge. På tirsdag, efter at konge vandt 100m breaststroke-finalen, kritiserede hun sine to holdkammerater på banesparket Justin Gatlin og Tyson Gay også. Kongen er utvetydig. “Tror jeg, at folk, der har været fanget doping, burde være på holdet? De burde ikke, “sagde hun. “Det er bare noget, der skal sættes i sten.” Yulia Efimova slår tilbage på kritikere: “Jeg troede, at kold krig var lang i fortiden” Læs mere

King, 19, er så hård som de komme. På onsdag, efter at hun havde kvalificeret sig til semifinalen i 200m-brystet, forklarede hun: “Mine forældre rejste mig for at sige, hvad jeg ville sige, selvom det ikke var, hvad folk ønskede at høre nødvendigvis. Det har altid været, hvordan jeg er.Jeg holder fast i mine våben. “Efimova gjorde også det til semi-finalen på 200m. I modsætning til konge stoppede hun ikke med at tale med pressen. Siden tirsdag har Vladimir Salnikov, lederen af ​​den russiske svømningsforening, gjort hende til at tale for hende. “Hun har en lang vej at gå i sport,” sagde Salnikov om konge. “Jeg håber, og jeg tror til sidst, at hun vil forstå, at der er visse regler, der er en procedure, der regulerer atleternes deltagelse.Selvfølgelig har hun ret til hendes mening, men du skal være objektiv, og du skal være ærlig. “Kong sagde, at hun ikke havde hørt, hvad han havde sagt, og tilføjede:” Jeg formoder, at det ikke var så positivt. ”

“Jeg har selvfølgelig fået noget negativt tilbageslag, som jeg havde forventet,” sagde King, “men for det meste har støtten været meget positiv.” Som hun tidligere nævnte i ugen, siger hun bare hvad mange andre mennesker tænker. Fina, den internationale swimming federation, bør være flov over, at en 19-årig konkurrerende i hendes første OL har ført føringen i denne sag, mens den er tavs. Det kan koste hende. Hun svømmede ikke rigtig godt i varmen.Hun forklarede, at reaktionen på det, hun havde sagt, var “lidt overvældende”, og at hun “forsøger stadig at komme ud af min telefon og fokusere på mit løb”. Hvis Michael Phelps var et land, ville han være 39 på alle Olympiske Lege guldmedalje Læs mere

Efimova havde også ret til at sige, at hun er blevet udpeget. Der er fire andre russere, der konkurrerer her, som ligesom hende blev ryddet for kun at konkurrere i sidste øjeblik. Men de tiltrækker ikke den samme grad af opmærksomhed. Det er bare, at Efimova er den mest succesrige af dem. En af de andre, Natalia Lovtcova, konkurrerede i varmerne på 100m freestyle, men kvalificerede sig ikke. Lovtcova mislykkedes en test i 2008, og en anden i 2012, da hun hævdede, at hun gjorde fejlen ved at drikke fra en holdkammeratts forurenede vandflaske.I modsætning til Efimova, som er baseret i USA, bor Lovtcova, tog og konkurrerer i Rusland.

Mens rivaliteten mellem Efimova og King lige er begyndt på disse mesterskaber, går en anden, langt venligere, ind i sine sidste få racer. Michael Phelps og Ryan Lochte, venner og vingemænd har kæmpet mod hinanden i godt et årti nu og har vundet 37 olympiske medaljer mellem dem. Natten efter at de kombinerede for at vinde den seneste af dem, i 4x200m freestyle-relæet til USA, var de begge tilbage i puljen for at konkurrere i varmerne på den 200m individuelle medley. Lochte backed King – “Jeg tror det er hende, og det er os.Hvis vi ikke kan lide noget, vil vi sige “- selvom han ikke tilføjede egne observationer om Efimova.

Lochte har aldrig rigtig været kendt for sin veltalenhed, selv om han engang prøvede at varemærke hans personlige frase “Jeah!” Sporten vil savne ham, som Phelps, når han er væk.

Rate this post