Kurt Zuma er ikke længere et “ungt talent”

FourfourTwo-udgave identificerede seks spillere, der, som vender tilbage til deres klubber fra lejemålet, skulle begynde at spille på et nyt niveau.

Kurt Zuma, Chelsea

Kurt Zuma er ikke længere et “ungt talent” – han bliver 25 år gammel i oktober. Hvis dette år ikke vil kunne få fodfæste i Chelsea, så er der intet at håbe på. Han har enhver chance: Andreas Christensen er ikke særlig respekteret i holdet, og Gary Cahill vil forlade hende. Franskmanden selv viste sig perfekt i Everton, hvor han var pålidelig og stabil.

Det er svært at sige, om Zuma vil give kamp til sine vigtigste modstandere i holdet: Antonio Rüdiger og David Louis forbliver vigtige elementer i holdet. Everton vil kun være glad for at købe Zuma for godt, men Chelsea burde ikke gøre denne fejl igen.

Kieran Dowell, Everton

Talenterede midtbanespiller Keeran Dowell optrådte i Everton, men gik derefter til Sheffield United. I det nye hold skuffede han ikke og hjalp hende med at klatre i Premier League.

Vende hjem 6 lejede spillere, der vil vende tilbage og gøre en lyd i den nye sæson

Dowell har et rigt arsenal af muligheder og er en fremragende “ti” spiller. Fans af England junior team har allerede set ham i aktion.

Et problem: “Everton” er ikke berøvet talent, og Dowell er kun egnet til grabbers rolle. Gilfi Sigurdsson og Bernard holder fast til deres stillinger, og englænderen vil ikke løsrive dem. Men at give det til mindre hold er ikke længere det værd.

Marco Grujic, Liverpool

“Liverpool” står over for flere vanskelige beslutninger, herunder at de allerede bør beslutte sig for Marko Grujic. Midtbanespilleren viste sig perfekt i Hertha, og mange fans har allerede krævet Klopp at give ham en ny chance.

Vende hjem 6 lejede spillere, der vil vende tilbage og gøre en lyd i den nye sæson

Der er grunde til dette: Milner er ikke længere ung, og Adam Lallana går konstant forbi. Selv Alex Oxlade-Chamberlain falder med jævne mellemrum.
Der er chancer – men vil Klopp hjælpe?

Rate this post