James McCarthy eldönti, hogy alkalmas-e arra, hogy Betclic szembenézzen Grúziával, írja Írország O’Neill

 

Martin O’Neill arra számít, hogy az Ír Köztársaság csütörtökön a Grúziával való mérkőzésre nehéz lesz, de egy Waleset és Ausztriát is magában foglaló csoportban a második leggyengébb nemzet ellen nyert győzelem sem lesz elég jó, ha törekvésük van egy Az első világbajnokság döntője 2002 óta megtörténik.

Miután a múlt hónapban Szerbia megnyitójátékában 2-2-et húzott, ugyanazon az éjszakán Wales és Ausztria nyerte meg, O’Neill szerint Írország Betclic támadja meg Vladimir Weiss csapatát. A kampány továbbra is embrió szakaszban lehet, de most már több esélye lehet, hogy elveszítené őket. „Minden játék fontos,” mondta O’Neill. „Nem olyan, mintha 38 játékkal rendelkező kampányunk lenne, hogy visszaszerezze a pontokat.Tehát nem engedhetjük meg magunknak, hogy könnyedén vegyünk csapatokat, nem azt, hogy valaha is könnyedén vennénk Grúziát, mert nagyon jó játékosok vannak. ”

Nem valószínű, hogy túl sok meglepetés lenne O’Neill kezdeti felállásában, bár Robbie Brady a baloldaltól kezdve a középpályán indulhat, hogy teret adjon Wes Hoolahan kreativitásának a látogatói oldalnak, amely valószínűleg hátradőlhet.

Írország kimerült a sérülések miatt, és hét játékos kizárta magát a hét elején, de az összes kulcsfontosságú adat elérhető a Betclic megerősítés után. James McCarthy az Everton menedzsere, Ronald Koeman aggodalma ellenére illik, aki azt kérte, hogy a középpályás „védve legyen” hat héttel az ágyék sérülése után.

McCarthy nem játszott, mivel a 20. augusztus 20-i West Bromwich Albion elleni sérülést szenvedte, de az edzésben élesnek látszott, és O’Neill úgy véli, hogy az ismétlődés esélyei vékonyak. – Azt hiszem, túl van a sérülésen – mondta a menedzser. „Ez sokkal alkalmasabb, mint bármi más, ami az aggodalomra ad okot.Az elmúlt néhány napot képezte, egyáltalán nem érzi magát rossznak. Nem játszott egy kicsit, de jól illik, és ha úgy dönt, hogy készen áll. ”

Koeman nem volt elégedett azzal, hogy McCarthy-t választották a múlt héten feltett kérdésre, mondván, hogy az ő részvétele valami olyasmi volt, amit „Elfogadnia kellett”. Mégis O’Neill törekedett a félelmek eloszlatására, a ragaszkodás a 25 éves középpályásig.

„Meghallgatom a lejátszót, és a játékos itt jött és képzett” – mondta O’Neill. – Pár hétig nem játszott. Vajon aggodalomra ad okot a fitness? Természetesen a mérkőzés Betclic Magyar tartós problémája aggodalomra ad okot. Ha a sérülés megszűnt, nem látnám ezt problémának.Régóta részt vettem a klubmenedzsmentben – kevésbé nemzetközi menedzserként. Ez soha nem volt így, és valójában nemzetközi menedzserként eléggé enyhült voltam ezekre a dolgokra. az Európa-bajnokságon, és remélhetik, hogy Dublinban felborulnak. „Ha Írország ellen játszunk, valamint a múlt hónapban az osztrák játékunk első felében játszottunk, azt hiszem, esélyünk lesz” – mondta Guram Kashia védő.

Rate this post