Igen fortjente Kovac retten til at fortsætte

Kovacs skal klart definere rygraden i holdet, vælge det ønskede antal spiltilstande og arbejde i en given retning. Det vil være nødvendigt at opnå balance og ikke miste det. Et stort udvalg af vildtroller – en behagelig hovedpine. Mentor er vigtigt ikke at gå vild fra sådan overflod og træffe velinformerede beslutninger. Da hovedpiloten vil køre bil – betyder det meget. Det er på tide at tale om Kovac.

Kovac har chancen for at blive toptræk

“Bayern” – den eneste topklub i Europa, hvis træner uden status som topspecialist. Derfor for et år siden forstod mange simpelthen ikke Kroatiens formål.

Den første sæson i München kom ud blandet. Eksperter opdelt i to lejre: En person var i Kovacs advokats rolle, og nogen kritiserede og opfordrede til sin opsigelse. I sådanne tilfælde elskede den store Lobanovskij at citere ikke mindre end den store Dostovsky: “Dommens kategoriske karakter er ejendommelig for de uvidende.”

Kovac fortjente at fortsætte med at arbejde i tysk fodboldkamps flagskib. Til sidst har det kroatiske München hjerte, han har sin egen for byen og fansen. Niko er meget god som en cup coach i afgangsspil. Og opgaven for den næste sæson for en mentor kan formuleres som følger: enten kroatiske tager og begynder at smadre alle i alle turneringer, prioriteres i Champions League og derved nærmer sig status som en top træner, eller hans skæbne er ikke længere misundelsesværdig end den konventionelle Lopetegi.

Igen fortjente Kovac retten til at fortsætte med at “styre” holdet. Vil evaluere som altid – som følge heraf. Mere fremsynede mennesker vil også se på tegningen af ​​spillet.

I Kovac-stilen er der et ønske om at styre bolden. Men kroatien er ikke squeamish og spiller på tælleren. Til alt tryk og stærk intensitet i mellemblokken – en chip “Bavaria”. Kovacs er blevet kritiseret for alt for banale bygningsangreb. Meget ofte udformede Bayern sine angreb gennem flankerne og “snuble” til elementære feeds / skydning.

At opnå balance, kompetent brug af rammer og vælge en genkendelig stil er topprioriteter for Kovacs.

I stedet for konklusioner

Ændringer garanterer ikke succes. For den kroatiske træner er næste sæson en ægte litmus test. Mens alle venter med stor intriger for 2019/20 sæsonen for at se Real eller Inter, er jeg meget interesseret i, hvad der bliver den moderniserede Bayern.

Rate this post