Hvad bliver “Bayern” i næste sæson

“Sydstjernen” vil fortsat investere i godt personale. Rygerier sendes til München og Cuadrado og Van Bissak (han er dog underskrevet af Manchester United) og endda Dibalu. Hvis de spænder og underskriver De Ligt, vil de bryde jackpotten helt, men det vil være meget, meget svært at vinde konkurrencen fra Juventus.

I sidste øjeblik mislykkedes overgangen til Leroy Sana for 90 millioner euro. Men for at diskutere, hvad der ellers var skrevet på vandet med en pitchfork, er det ikke fornuftigt. Tid til at tale, hvilket team vil bygge Niko Kovacs med det materiale, der allerede er til rådighed.

Bayern vil spille 3 forsvarere

Dette er helt sikkert tilfældet. Formation med tre forsvarere kørte under Kovacs i Eintracht. Han ændrede dygtigt modes mellem 3-4-3 og 3-5-2. Dette førte til sejren i den tyske Cup – 2017/18.

At spille i 3 centref, teamwork, kategorisk pålidelighed og stabilitet af defencists er nødvendige. Bayern var ikke forberedt på dette pr. Definition (hej Boateng). Hans første sæson på Allianz Arena Kovacs spillede for det meste 4-2-3-1.

Nu, hvis du tror på insiderne, (og de lyder troværdige), vil Pavar-Süle-Luc være de tre forsvarere, Kimmich og Alab er laterale. Den indlysende fordel: Du kan skjule fraværet af vingerne (Sanaa undlod at underskrive, Røveri tilbage).

Hovedfunktionen (aggressivt tryk i midterblokken 3-5-2)

Pas på bilen. Hvad bliver “Bayern” i næste sæson

Som allerede nævnt er fraværet af vingers maskeret. Hvilke andre fordele?
Muller vil være fantastisk at bryde ind i frizonerne, frigøre plads til Lewandowski og bære et klaver til polen.

I 3-5-2 er der ikke plads til improvisation: mekanismen skal fungere som et ur ifølge præfabrikerede kombinationer. Fordi flankerne ikke fordobles, vil ordningen med super-energiintensive og løbende arbejde være tilstrækkeligt for alle.

Glem ikke: “Eintracht” Kovacs var berømt for sin fremragende fysiske træning.

“Bavaria” vil igen begynde at spille tysk klassisk fodbold, men med et moderne ændringsforslag: Afslut fra forsvaret strengt gennem et kort og mellemlangt pass. Thiago og Xavi er gode i dette aspekt.

Rate this post