Hull FCs Liam Watts: “Det er som om nogen ser ned på os”

Der har været en masse snak om skæbnen i Hull i denne uge. Til tider denne sæson har diskanten set hver tommer en realistisk mulighed for Hull FC, hos andre et latterligt forslag. I sidste fredags syntes det imidlertid, at kampen havde flyttet ud af egne hænder en gang for alle. Warringtons Ben Currie udelukkes for resten af ​​sæsonen med alvorlig knæskade. Læs mere

Med en halv time tilbage i kampen mellem Warrington og Wigan, Wolves – 28-14 med en mand fordel – så set til at sikre League Leader’s Shield med en runde for at spare og nægte Hull et spændende klimaks til Super 8s.Det regnede uden et dramatisk comeback, hvor Wigan ikke kun levede deres egne slanke forhåbninger på top spot med en 35-28 sejr, men udgjorde fester i Hull med erkendelsen, at deres treble håb også levede.

Sidst år var det Leeds, der overlevede en sidste aften for at vinde Shield. På fredag ​​aften vil Hull og Warrington gøre kamp foran FCs største sæsonmængde for at sikre 100.000 £ præmiepenge og trofæet.

p> “Det er som om nogen ser ned på os,” sagde Hull-prop Liam Watts. “Er det meningen at være? Er det ikke meningen at være? Vi finder ud på fredag.Det vil være et godt skuespil for fansen, og de får alle lysene ud, men det er bare et andet spil. “

Ikke siden 1983 og Lee Crooks, David Toplisses og James Leuluai har Hull afsluttet top af ligaen – et punkt ikke tabt på Lee Radford, Hull-træneren, der voksede op med at idolisere den sidste serie helte til at bære sort og hvid. “Jeg vil virkelig gerne gentage, at dette er en chance for at se det her en gang i livet,” sagde han. “Jeg skulle kun se på min telefon i fredags efter at Wigan vandt for at se, hvor pumpet vores gruppe var til dette spil, og hvor spændte alle var, at rugbygudene havde smilet på os for at sætte konkurrencen tilbage i vores hænder.”

Der er ikke kun Shield på spil.Måske garanterer også vigtigere sejr en halvdelfinale i efterfølgende weekendens play-offs, der åbner mulighed for, at taberen rejser til Wigan, hvis krigerne slog catalanskerne på fredag.

finalen vil være enorm, “sagde Radford. “Du vil se det i fredags; vi elsker at spille hjemme og det føjer bare til buzz for fremtiden, hvis vi kan få et par tusinde ind gennem portene. “

Tilbage-til-tilbage-nederlag efter Challenge Cup-finalen sidste måned havde foreslog Hulls sæson kunne peter ud, men sejren mod Wakefield, som hjalp med at oprette vinder-all-showdown, satte deres sæson tilbage på sporet. “Vi kom over linjen mod Wakefield, fik de to point og det var alt, hvad vi ønskede.Det er svært at sikkerhedskopiere efter en så lang sæson, men vi har chancen for at omskrive historien igen med dette spil, “sagde Hull fremad, Frank Pritchard.

Radford sagde:” Jeg tror alle er opmærksomme på situationen og størrelsen af ​​den. Det tager ikke meget salg. . Jeg vil naturligvis sige det som en forudindtaget træner, men jeg tror, ​​at vi har været ordentligt konsekvent hele året. At afslutte ligaen på en høj? Det ville være utroligt. “

I betragtning af hvor sultede de har været til succes siden midten af ​​1980’erne, ville Challenge Cup alene have bestået som succes for Hull, da forårssæsonen begyndte i de lange mørke novemberdage sidste år.Men med skæbne tilbage i egne hænder og Wembley ude af vejen, har skæbnen igen konspireret for at skabe en anden potentiel historisk definerende nat for Radford og hans spillere – med ben to af diskanten nu kun 80 minutter væk.

Rate this post