Harry Kane-t és Dele Alli-t, hogy lelassítsák a fiatal Unibet ellen

Harry Kane és Dele Alli Roy Hodgson-szal fogják száguldni egy tapasztalatlan angol oldalt az Olympiastadionon, és arra ösztönzik fiatal játékosait, hogy inspirációt nyerjenek Németország előrehaladásáról az elmúlt évtizedben, és biztosítsák a csapatban való részvételüket az Euro 2016-ban. </p >

Hodgson olyan oldalt választott, aki csak 161 sapkával küzdött a világbajnokokkal szemben. A stand-in kapitány, Gary Cahill, a legtapasztaltabb kampány, 40 megjelenéssel.Kane, amelyet Danny Welbeck és Adam Lallana szegélyez, csak kilencszer fog kezdeni, mivel meg akarja Unibet őrizni a lenyűgöző formát, amelyet a Tottenham Hotspurban mutatott be a Premier League egyik vezető gólszerzőjévé téve.

Alli, akinek csak a novemberi barátságos győzelmét érte el Franciaországban, és aki Hodgson egy fiatal Bryan Robsonhoz hasonlított, egy középső harmadban fog működni Eric Dierrel és Jordan Hendersonnal. A debütáló bal hátsó, Danny Rose befejezte a Spurs kezdőknek egy kvartettjét. Joachim Löw oldala várhatóan öt olyan szereplővel kezdődik, akik a 2014-es világbajnokság elleni döntőjében szerepeltek Argentínában a Maracanában és nyolc Brazíliában voltak.A csapatnak 479 sapka van.

Hodgson megtagadta Wayne Rooney és Joe Hart sérülése miatt, és James Milner kedden indul Holland ellen. Az angol menedzser kezdetben önként jelentkezett a fiatal Unibet német csapatnak, Jürgen Klinsmann mellett, aki Löw asszisztens volt unibet online fogadási abban az időben, aki harmadikként harmadikként végzett a világbajnokságon, amikor felmérte csapatának lehetőségeit. Ezt később megkeményítették, bár csak enyhén, mivel értékelte a játékosok legutóbbi fejlődését.

“Talán ott vagyunk, ahol Németország 2006-ban volt [amikor volt] sok jó fiatal játékosuk, ” ő mondta. “Az a tapasztalat, amelyet a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában minden héten elértek, ami felgyorsítja a fejlődésüket, de nemzetközi és versenyt is meg kell játszania.Először a versenyekre kell jutnunk, amit tettünk. Személy szerint hiszem, hogy most Unibet már van egy platform, a játékosok közül, akik nagyon jó minőségű európai játékosokká válhatnak, és segítenek a csapatnak és az országnak, a jövőben, hogy nyerjenek valamit.

Nem biztos, hogy ez meg fog történni velünk is [mint két évvel ezelőtt Németországban. Mindössze annyit tehetünk, hogy megadjuk a játékosoknak a szükséges bátorítást, a szükséges coachingot, a vezetői képességeket, amelyekre szükségük van, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki, és a lehetőséget. Joachim Löw adta X, Y és Z esélyeit: nem volt tapasztalata, de hitt a tehetségükben, és nézte, hogyan vették el a véletlen.El kell hinnünk, hogy ugyanez fog történni a miénkkel is, mert nincs okunk arra, hogy nem. “Kane, akinek kettője ellenes Bournemouth ellen biztosította a bajnoki célját, hogy a szezonban már megfelel a 21. legutóbbi futamának hogy megmutassa, miért kell elindulnia Oroszország ellen Marseille-ben, Angliában, június 11-én, az Euro 2016-ban. Az ő teljesítménye még alaposabb ellenőrzés alatt lesz, mivel Rooney csak ezen a héten kezdett újra futni, miután Unibet megsérült a jobb oldali szalagok a jobb térdben, amikor a Manchester United február közepén elvesztette a Sunderland-ot.

, egy támadó kombináció, amely az idei szezonban az egyik legtermékenyebb európai elit hazai ligákban volt.A középpályás egy évvel ezelőtt játszott az MK Dons-nál a League One-ben, és megkerülte a 21 év alattiakat, hogy szerepeljenek a rangidős oldalon.

Hodgson-t megkérdeztük az alkalmatlan gyengeségekről a fiatalok játékában , leginkább a Fiorentina elleni közelmúltbeli Europa League-ben. “A játékos temperamentuma sokszor azt eredményezte, hogy az általa szerzett helyzetben van” – mondta. – De én nem láttam semmi aggodalmat, szóval ez nem engem illet. Ray Lewington, Gary Neville és én meg vagyunk győződve arról, hogy képesek játszani, ezért megragadtuk az esélyt és jutalmaztunk.Jelenleg néhány játékot mutat be, hogy megmutassa, mit tett Franciaország ellen, és egy részként egy vagy két másik előadásban. A világbajnokság birtokosait Németország törekszik arra, hogy megnyerje a Unibet második legnagyobb díjat | Marcus Christenson Bővebben

“A Spurs játékosokkal, ha folytatják és játszanak is Angliában, mint Spurs esetében, ez előnyös lenne számunkra, de nem blokkolom őket. Ha aggódnék, akkor Kyle Walkert fogom játszani jobb hátul, nem Nathaniel Clyne-t. Szeretném azt hinni, hogy továbbra is választok a képességről, a tehetségről és arról, amit a játékosok hozhatnak csapatunkba, és tudatában vannak annak, amit a saját klubcsapatukért tesznek.Végül is ez a klubforma, amely végül is unibet fogadási útmutatók felhívja számunkra figyelmünket. “Ha meglepő a Hodgson felállásában, az lehet az a döntés, hogy ne kezdjék el Jamie Vardy-nal, akinek formáját” látványosnak ” Löw pénteken. A Leicester City csatára a padra fog kerülni, de valószínűleg egy bizonyos szakaszban lesz használva, és mint Daniel Sturridge, meg kell kezdenie Hollandiát.

Az Olympiastadionban körülbelül 4 000 utazási szurkolót várnak el. -1 alatt Fabio Capello egy barátságos 2008-ban udvariasság John Terry célja hat perc múlva.

Rate this post