Gordon Strachan indrømmer alt, hvad der kan ske, når Skotland står over for Tyskland

Modtaget skotske visdom er, at et besøg i Tyskland er netop den slags kamp, ​​der skal genoplives efter den knusende skuffelse, der er knyttet til fredagsaftens tab i Georgien. Stemningen overleveres rutinemæssigt; Skoterne har en vane med at klare sig godt imod fodboldens aristokrati, men ikke så meget nyere historie om at slå sådanne sider. Skotlands problem ved denne lejlighed er, at de skal hente belønning fra et sammenstød med Joachim Löws hold for at holde svagt håb om kvalifikation til Euro 2016 i live. Gordon Strachan har forsøgt at glatte over mangler i Tbilisi – Skotland mislykkedes at registrere et skud på målet mod georgerne – men tabellen i gruppe D fremhævede omkostningerne ved nederlag.I bedste fald er scoterne nu på jagt efter en play-off-kaj. “Jeg siger ikke, at det er alt, og slutter alt, men jeg leder efter et punkt,” sagde Strachan. “Jeg vil have tre. Men jeg skal vælge et hold i tankerne, hvor jeg vil have et punkt, men jeg vil også have tre. Jeg tror ikke nogen ved, hvordan man spiller i træk. Vi siger ikke, at det er færdig med, hvis vi ikke får det, men jeg er mere sikker på, at vi får noget fra spillet.

“Vi har vores frustration i de sidste par af dage i træning og vi har kigget på bit og bobs af video. “Vi må forsøge at sætte vores sind på at vi spiller verdensmesterne her i Hampden, og at der kan ske noget. Vi har gjort det her før, og vi ved, at vi kan gøre det igen. “

Strachan er indstillet til at gennemføre en lang række ændringer.Han antydede, at Chris Martin, Derby County angriberen, kan afleveres en første konkurrencedygtig start. Lederen er også tilbøjelige til at ændre en midtbane, som under-udføres i Georgien.

“Martin giver dig en mulighed,” forklarede Strachan. “Han har styrke, han kan stå derinde og tage bolden ind. Han kan ikke løbe som andre mennesker, men han har styrken til at få bolden under kontrol og bringe folk ind i spillet.

“Jeg tror, ​​at hans målskivespil er så god som nogen er i løbet af de sidste to år. Også i en konkurrencedygtig liga. “Skotlands opbygning har været besat af kraftig kritik af et forsinket afkast fra Georgien. Strachan og hans synligt trætte spillere kom ikke tilbage til deres hotel til kl. 7 på lørdag, hvor de havde rejst gennem natten.Forståeligt har lederen valgt ikke at kritisere planlægningen af ​​sin arbejdsgiver, men problemet har forårsaget en ganske ekstern røre. “Vi plejede at gå fra Aberdeen til Heathrow, til Schiphol, til Bukarest,” sagde Strachan. . “Hent dine egne støvler, gå med dem, sidde med offentligheden og de havde fags på det tidspunkt. Du ville ikke komme hjem til torsdag klokken otte om natten, i nogle tilfælde ville du gå direkte til hotellet i Glasgow lufthavn, blive der og spille Rangers eller Celtic på lørdagen. “Jeg tror vi har alle været der før, hvor alt ikke har gået helt rigtigt. Jeg kan huske at dukker op i Tottenham 35 minutter før kick-off, og zoomer rundt i London på en bus med folk, der ønsker at kaste op. Vi vandt 2-0.Du er nødt til at håndtere disse ting, vi har alle været der. “Löw og hans hold kom til Glasgow-frokosttid, frisk fra en 3-1-succes over Polen. De øver den kvalificerede sektion, med en sejr over Skotland, der potentielt forsegler et sted i finalen i Frankrig 2016, hvis Republikken Irland falder imod Georgien. “Skotland kæmper for deres sidste chance,” sagde Löw. “I tabellen er de bagud, så de vil give alt, hvad de har.

” Jeg tror ikke, at Skotland, der mister Georgien, hjælper os. Hvis det er noget, kan det gøre dem farligere. “

Löw vil gøre minimal, om nogen, ændringer til hans hold fra fredag. “De fortsætter med at udvikle sig,” sagde verdensmesterens Strachan. “De har udviklet sig siden sidste gang vi spillede dem, de laver ting, der er lidt anderledes.Jeg studerede dem i Polen [ved Euro 2012], og de har ændret sig lidt siden da.

“De har spillere, der kan spille hvor som helst på banen, med en fysisk tilstedeværelse, hvad enten det er den brede mand eller den ene hvem træder ind. Kernestyrke, de har alle det. De kan udskifte og de er komfortable i forskellige positioner. Og med det har de et godt strejf og evnen til at passere bolden, så når du spiller dem, er du imod det. “

Rate this post