George North sérülése ragyog ki a walesi kijelzőből az All Blacks ellen

George North kétségbe vonja a második tesztet Új-Zéland ellen, szombaton, miután a 39-21-es vereség utolsó játékában egy hamstring sérülést szedett.

Az Aaron Jarvis propaganda és a gúnyos fél Aled Davies már csatlakozott a turné pártjához, hogy átvegye a Paul James-et és Lloyd Williams-et, aki vasárnap hazatért, Hamiltonba a kaszinó éjjelén a főparancsnokok ellen játszott a szélső Keelan Giles, a Wales U20 bajnoki csapatának tagja a Manchesterben és a Cardiff Blues segédprogramban, Rhys Patchellnél, akinek két sapka van, mindketten a 2013-as nyári turnén Japánra nyertek. Gareth Anscombe-t a csípő sérülése Unibet után vizsgálják meg, így a a szárny és a teljes visszapillantó pozíciók.

Ha ez a fényt egy Wales elől elkötelezett előadásával ragyogtatta volna, akkor nem hagyta abba Gatlandot, hogy dicsérje játékosait. “60 perc volt ragyogó” – mondta a vezetőedző.

“Azt mondtuk, hogy bátor, merésznek kell lennünk, és rögtön kell játszanom, és ezt tesszük.De volt néhány alkalommal, amikor ezt folytatni kellett.

“Tehát az üzenetet a játékosoknak csak Unibet sport fogadás online készen kell állnia arra, hogy kockáztasson és nyomást gyakoroljon. Ezt tettük az első félidőben, de nem lehetünk konzervatívak és megengedjük egy olyan csapatot, mint az All Blacks, hogy előléptető labdát kapjanak, mert ilyen helyzetekben halálosak. Sok dolog, amit tettünk, nagyon boldogok vagyunk.

“Az elmúlt 15 percben fújtunk egy kicsit, a vonal sebessége csökkent, és nem védettünk megfelelően.Tudjuk, hogy biztosan jobb lesz, de ezzel a játékkal a mi övünk alatt így lesz. ”

Steve Hansen, az új-zélandi edző azt mondta:” A nagy részek a játék Unibet nem volt tökéletes a képzelet minden megnyilvánulása, de amit kivettünk, azt kellett megtanulnunk, hogy megőrizzük a nyomorúságunkat, és eljutassunk a játékba. “Amikor egy csapatot ítélsz, amikor” nyomás alatt állt, és a kapott válasz első osztályú volt. “

Rate this post