Gareth Bale: Wales win ‘var en af ​​de bedste forestillinger jeg har været med i’

Gareth Bale sagde, at kvalifikation til knockout-scenen i Euro 2016 med Wales sidder sammen med noget, han har opnået med Real Madrid, og han beskrev også mandagens eftertragtede sejr over Rusland, der sikrede deres plads i de sidste 16 som en af ​​de bedste holdforestillinger han har nogensinde været involveret i. Chris Coleman hilser Wales vinde over Rusland som højeste punkt i hans karriere Læs mere

På en mindeværdig og historisk aften for walisisk fodbold blev Rusland slået 3-0 i Toulouse med Aaron Ramsey, Neil Taylor og Bale scorede de mål, der gjorde dem i stand til at udnytte Englands manglende evne til at slå Slovakiet og afslutte som vindere i gruppe B, idet de satte en sidste 16-bånd mod en af ​​de tredje placeringere i Parc des Princes på Lørdag.

For Bale, som nu er turneringens førende scorer med tre mål, følte han sig som et fremtrædende øjeblik i sin karriere. “Det er svært at beskrive, det var en utrolig lejlighed,” sagde han. “Det er lige deroppe med noget, jeg har gjort.Det var en god holdytelse, alting var spot-on. “Spurgte, om han nogensinde havde oplevet en bedre aften i en Wales-skjorte, svarede Bale:” Nej, vi har haft nogle fantastiske nætter i løbet af det sidste få år, men det var virkelig utroligt. Til top er gruppen en endnu bedre følelse, og det er en, vi vil beholde. “Wales thrash Rusland, mens England slap igennem – Euro 2016 Football Daily Læs mere

Med spillet effektivt over halvvejs gennem andet halvt, tog Chris Coleman mulighed for at give Bale en hvile og trak ham tilbage syv minutter fra tiden.Den 26-årige modtog en rapturøs ovation fra Wales-tilhængere, da han forlod banen.

“Jeg har ikke trænet i nogle dage, da vi har genoprettet mellem spil, men det var en fantastisk følelse, “Sagde Bale og afspejler det øjeblik. “Det var som et hjemmespil og at kunne tage det ind, 3-0 op, var specielt.”

Mens Wales er usikker på, hvem de står over for lørdag, er det faktum, at de er færdige som Gruppevinderne åbner mulighed for at gå dybere i turneringen. “Det gør det helt sikkert,” sagde Bale. “Der er ingen nemme spil, men det kan give os et lidt lettere spil.

Rate this post