For den ovennævnte periode med ekstrem aktivitet

Du kan snakke meget og i lang tid om Chelsea overførselspolitik. Og især meget og især længe kan vi tale om de fejl, der er gjort inden for rammerne af denne meget overførselspolitik. Ankomsten af ​​en velhavende ejer og en manisk lidenskab for alt, der glitter i tilgængelighedsmarkedet, har gjort London-klubben til en af ​​de mest aktive i personskifte i løbet af de sidste 10 år. En anden ting er, at ledelsespolitikken nu har ændret sig lidt, kurset går nu mod selvforsyning, hvilket generelt er logisk. Ved hjælp af kolossale økonomiske injektioner formåede Roman Abramovich at skabe et mærke, der for nylig blev underskrevet af en af ​​de største kontrakter med en teknisk sponsor, og nu er det ikke så nødvendigt at bruge meget.

For den ovennævnte periode med ekstrem aktivitet i overførsler har Chelsea imidlertid lavet et vist antal fejl. Selvfølgelig kommer først og fremmest fremad til at tænke på, som de blå formentlig ødelagde. Nå, Shevchenko, Torres, det giver ingen mening at liste her. Det er selvfølgelig umuligt at kalde disse fejl absolutte fejl, men det er generelt accepteret i offentligheden, at Chelsea’s ledelse har foretaget en ekstra pengeoverførsel fra et kort til et andet.

Og nu skal vi huske en anden slags fejl. Det er sådan – Chelsea sælger og beklager det. Fodboldspilleren bliver afsløret på det nye arbejdssted, det bliver noget akavet. Så hvem har de blå ledere fortrydlet i årenes løb? Eller rettere om, hvem salg?

Nemanja Matic

Pensionerede i deres prime. 5 fodboldspillere, hvis Chelsea beklagede at sælge.

Den største og mest sandsynlige høje udeladelse af Londons hold er forbundet med figuren af ​​sin nuværende forsvarer fra Serbien. På et tidspunkt flyttede han til hovedstaden i England med en lovende fodboldspiller, en talentfuld midtbanespiller, men det var ikke let at få fodfæste i holdet, hvor selv uden det var der en temmelig svag konkurrence i hans positioner og roller. Matic gik ind i appendagen til 22 millioner pund for David Louise i Benfica, hvor han åbnet sig og blev et af de bedste støttende lande i Europa. Ja, jeg er ikke bange for dette ord selv nu.

Rate this post