For de forbandede Washington Capitals slutter en anden sæson i hjertesorg

Chicago Cubs. Buffalo Bills. Deres navne er synonyme med hjerteslag, gennem årtier med middelmådighed, der er præget af agonizing near misses. Offside-reglen ødelægger NHL-playoffs – og rodet kan blive værre. Læs mere

Et navn, der skal tilføjes til listen: Washington Capitals, afstødt fra NHL playoffs tirsdag aften ved deres flerårige nemesis, Pittsburgh pingviner. Caps havde den bedste regelmæssige sæson rekord i ligaen for anden gang om syv år, men de vil savne de sidste to runder af playoffs.

Som Caps og Bills har Caps været forfærdelig til tider. Som et ekspansionshold i 1974-75 vandt de otte spil, bundet fem og tabt 67 – nogle ved episke margener (1-11 mod Montreal, 1-12 i Boston, 0-10 i Montreal, 1-12 i Pittsburgh) uhørt af i dagens NHL.De gjorde ikke playoffs før deres niende sæson, på en eller anden måde manglede postseason turneringen, selvom det accepterede 16 af ligaens 21 hold.

Sporadisk succes fulgte – førsteplads i Patrick Division i 1988-89, konferencens finaler i 1989-90. I 1996 vandt den unge goaltender Jim Carey Vezina Trophy, men han blev trukket ud af playoff-serien (et tab for pingvinerne), og blev så hurtigt væk fra sporten. To årstider senere gjorde de et usandsynligt løb til Stanley Cup-finalerne, hvor de blev fejet.

Selv i deres bedste årstider havde de mere grin end flair.To sæsoner efter Cup-kørslen ledede rejsemandspugilisten Chris Simon Caps i mål med 29, da de var færdige først i deres division – og tabte i den første runde af playoffs til pingvinerne.

Men afbrydelsen af århundredet bragte forandring, den slags lovede men sjældent leveret af de politikere, der stammer fra DC. Ny ejer Ted Leonsis, en elskværdig amerikansk onlineforetagende, gjorde en indsats for at forbinde fans med at forbedre hjemmets atmosfære. Og den økonomiske pude, han gav, bragte ligaens ledende scorer, Jaromir Jagr, til Washington…fra pingvinerne.

Dette er også her din langvarige korrespondent tilslutter sig historien, har giftet sig med en Caps-fan og flyttet til DCs Virginia forstæder.NHL formåede at fjerne et hold fra min barndomsstat Georgien ikke en gang men to gange, så det var ikke svært at overføre mine loyaliteter. Jeg begyndte at dæmpe Caps ‘uofficielle hymne – Marilyn Mansons ironiske titel The Beautiful People – og jubler for en flok scrappy guys, der er klar til at tage NHL med storm.

Men hovedstaderne vinde ikke engang de svage Sydøstlige Division under Jagrs embedsperiode, og de sank tilbage til bunden af ​​ligaen. Jagr lavede Stanley Cup finalen i 2013 med Boston Bruins, og han fortsætter med at skate på i 40’erne, et spøgelse af hvad der kunne have været.

En stråle af lys fremkom i 2005 med ankomsten af ​​hul -toothed russisk sensation Alex Ovechkin.Han tog Calder Trophy til ligaens top rookie, bestedte meget hippede canadiske Sidney Crosby…af pingvinerne. I Ovechkins tredje sæson, 2007-08, lavede Caps en dramatisk sent stigning for at vinde Sydøstasien og komme tilbage i playoffs. De fulgte op med en 50-sejr sæson, derefter præsidentens trofæ (bedste regelmæssige sæson rekord) i 2009-10.

Men 2010 bragte bare det største hjerteslag endnu. Capsene blev cruising i første runde af playoffs, der førte 3-1, da ligaens øverste lovovertrædelse pludselig sputterede mod Montreal målmand Jaroslav Halak. Capsene forblev sydøstlige kræfter og playoff stauder i tre årstider, men førte ikke forbi den anden runde af playoffs.Da NHL rejste endnu en gang til 2013-sæsonen, sank de til femte i den vanskelige Metropolitan Division (vundet af…pingvinerne) til trods for den sene “kan ikke slå dem, købe dem” underskrivelse af Halak.

Ting skal være anderledes nu. Caps’erne bragte den respekterede hovedtræk Barry Trotz og forfremmet Brian MacLellan til general manager i 2014. I Trotz første sæson ledede Ovechkin ligaen i mål, Nicklas Backstrom førte ligaen i assisterer, og Caps var to minutter væk fra deres første konferencefinale siden 1998. Rangers – i det mindste var det ikke pingvinerne – scoret sent for at binde Game 5, vandt i overarbejde og tog de to sidste spil i serien.

I år er Caps lavede en massiv aftale med St Louis for at bringe TJ Oshie ind. De landede Justin Williams i gratis bureau.De brød banken for at holde stjerne målmand Braden Holtby. De vandt præsidentens trofæ igen – og denne gang kunne ingen beskylde dem for at lægge deres rekord mod det svage sydøst.

I England sang alles ros for Leicester City, fodboldholdet, der brød store klubber ‘kvælehold på Premier League i år. Ingen bekymrer sig om, at de tabte i de tidlige runder af FA Cup.

Men i USA gør vi playoffs. De er sædvanligvis retfærdige i sportsgrene som fodbold og basketball, hvor tophold vinder 70-80% af deres spil og fortsætter til succes efter succes. De er mindre retfærdige i baseball og hockey, hvor hold, der knager i de oppustede parenteser, kan vinde et ligamesterskab.

Præsidentens trofæ er især en forbandelse.Kapitlerne i 2010 var hverken de første eller de sidste præsidenters vindere til at tabe i den første runde af playoffs.

Og Capitals selv – som Cubs, Bills eller Boston Red Sox før 2004, skal forbandes. Måske er det forbandet af Jagr. Måske er det fordi teamet blev lanceret i skyggen af ​​Watergate. Måske er det fordi resten af ​​landets politikere går tilbage til deres bestanddele og fortæller dem, hvor ondt “Warshington” er, og at tankegangen ser ud i tillid til byens atleter. (Eller NHLs refs.)

Men det er stadig en god tid at være en Caps fan.I dette rod i en storby, hvor metroen er på randen af ​​lukning, og vejene er tilstoppede, har Washington Capitals formået at indgyde nogle borgerlige stolthed.

Ud i forstæderne ser du mere og flere street hockey mål, og masser af Capitals magneter eller klistermærker på SUV’er og minivans. Og vi handler historier om at gå til spil og se Ovie, Oshie, Backstrom, Holtby og ny phenom Evgeny Kuznetsov. Gå til et Caps-spil, og du vil se en smuk hockey foran en spændt rødklædte crowd pakket til spærrene.

Og fra disse spærre kan du se på tværs af hele den sydøstlige division og Presidents Trophy bannere. Måske en dag vil et mere meningsfuldt banner også hænge der.

Er der nogen der ved, hvordan man løfter en forbandelse? Cubs er på en god start, så alt er muligt. Right?

Rate this post