FA Women’s Super League at skifte til vintersæsonen fra 2017

Den engelske kvinders Super League skal skiftes fra en sommer til en vinterkalender.Det repræsenterer et radikalt skift i tankegangen hos fodboldforeningen, der er blevet drevet af en vilje til at give engelske kvinder den bedste chance for at lykkes ved større turneringer. Eliola Aluko: “Jeg bliver ikke betalt det samme som Wayne Rooney, fordi jeg ‘ m ikke Wayne Rooney ‘Læs mere

Elitkvindernes sæson løber fra marts til november med en måneds pause fra slutningen af ​​maj til slutningen af ​​juni, men fra 2017 vil det stort set spejle mændens spil ved at flytte til september at formatere.

Som en overgang til kløften næste år vil der være en engangskonkurrence – FA WSL Spring Series – der finder sted mellem februar og maj og giver Mark Sampsons engelske side med en platform for sommerens europæiske mesterskab i Holland. Foruden at øge Sampsons hold skal flytningen gøre det lettere at tilpasse kvindernes Champions League-program – og dermed potentielt forbedre de europæiske ambitioner i WSL-teams – som godt som med græsrodskvindernes spil.

Det er også håbet, at en af ​​de største ændringer i sportens historie vil minimere fixturebelastning og reducere skader, samtidig med at potentielt stigende tilskuer.Sidstnævnte ambition forbliver diskutabel, da den oprindelige ide bag et sommerspil var at undgå at kollidere med mænds fodbold og vokse ligaen mod en baggrund af bedre og mere tilskuervenlige vejr.

Selv om der skal være en vinter pause mellem midten af ​​december og midten af ​​januar FA mener, at den øgede tilgængelighed af grunde og forbedret synkronisering af cup spil vil gøre det lettere at rumme kampe mere lige og undgå fixture bunker.

Der er også en følelse tilskuer vil blive forbedret ved at gifte sig med sæsonen til skoleåret og ikke længere kollidere med mange fans sommerferie. På samme måde er de overbeviste om, at tilhængere vil føle sig mere behagelige at være en del af den traditionelle engelske fodboldkultur, der spiller fra efterår til forår.Baroness Sue Campbell, FAs chef for kvinders fodbold, har været en tilskyndelse bag ændringerne. Kelly Simmons, regeringsorganets direktør for fodbold deltagelse og udvikling, sagde: “FA er forpligtet til at investere i kvinders fodbold og har til formål at fordoble deltagelse og deltagelse i 2020, samt skabe det rigtige miljø for England at have den bedste chance for at vinde 2023 World Cup. Vi mener, at disse ændringer vil hjælpe os med at nå disse mål yderligere.

“Da vi lancerede FA WSL i 2011, var det den rigtige beslutning at spille det som en sommerkampe, hvilket er blevet demonstreret af konkurrencen , spændende fodbold, voksende fremmøde og spillerudvikling.

“Der er dog stadig en række problemer, der holder ligaen tilbage, såsom fastholdelsesplanlægning og adgang til jorden.Vi ønsker at fortsætte med at bygge videre på ligaen og væksten i ligaen, og vi mener nu, det er det rigtige tidspunkt at ændre kalenderen.

Spillervelfærd er den primære bekymring for klubber og for os, og disse ændringer vil tillader mere struktureret hviletid og restitutionstid, mens armaturer vil blive mere regelmæssigt struktureret med mindre overbelastning. ”

Lanceret som en otte lagssommer League i 2011, udvidede WSL til at indarbejde en anden division, FA WSL 2 , to år siden.Ansatte i stigende grad af fuldtidspersonale, har nu 19 hold – ni i topniveauet 10 i anden – og oplevet en stigning i popularitet efter Englands tredjepladsfinale i sidste års verdensmesterskab i Canada.

p> Det er håbet, at en ekstra fordel ved revolveringen vil være at bedre vise frem kvindernes FA Cup-finale, som arrangeres i maj, nu kan tjene som et klimaks til hjemmets sæson i stedet for et tegnsæt i midten – read more.

Rate this post