“Få alvorlige”: Wayne Bennett tager sigte på spillere over Oprindelse udbrændthed

Stop med at tælle dine penge og begynde at tælle omkostningerne ved oprindelsesstaten, hvis du er seriøs om spillerens velfærd. Det var Wayne Bennett’s stumme besked til NRL-stjernerne, der klagede over fem-dages turnarounds, og sagde, at de var mere bekymrede over en lukrativ oprindelsesdag, end tollen i interstate-serien tog på hold.

Bennett frygtede spilleren forbrænding fra Oprindelsesperioden skemaer kunne spore Brisbane sæson, men følte, at der ikke var nogen mening at klage over NRL. “Hvad er pointen? Det kommer ikke til at ændre sig, “sagde han om at behandle bekymringer over for NRL. “Alle har deres mening om det, men ingenting ændrer sig.” David Squires på…Jarryd Hayne’s globale sportslige eventyr Læs mere

Bennett foretrak at tage sigte på NRL-stjerner, der havde talt om at afskaffe fem dages turnarounds.Han sagde, at deres prioritet skulle skubbe for at stå alene. Origin-spil, der siger, at inter-state-serien havde den største indflydelse på et holds sæson.

Spillervelfærd starter virkelig rundt Oprindetid…men de får $ 30.000 et spil og er glad for at cop det, og de lukker munden på den anden side og har en whinge omkring fem dages turnarounds for resten af ​​sæsonen, “sagde Bennett. “Du kan ikke have det begge veje i min bog.”

“Jeg kan ikke alvorligt lytte til spillere, der klager over fem-dages omløb, indtil de bliver seriøse om Origin og siger, at vi ikke skal sikkerhedskopiere om to dage. Hvis vi var seriøse om spillerens velfærd, ville det være det første (adresseret). “Bennett’s syn på fem dages turnarounds kan ses som en smule rig syd for grænsen.Broncos har en i år, mens Manly har fire i de første ni runder. Alligevel var Bennett stadig livlig, at hans Queensland-stjerner måtte starte oprindelsesperioden ved at spille tre kampe om otte dage. Efter den 1. juni-serieråbner i Sydney overtager Brisbane Warriors den 4. juni i Auckland og vært Canberra den 9. juni. Efter oprindelse II den 22. juni skal Brisbane’s Origin-spillere spille tre kampe om ni dage.

“Fem-dages turnaround er ikke spørgsmålet – det er hvor meget du skal give (i oprindelse)”, sagde Bennett . “Det er to eller tre uger senere (efter et Origin-spil), når du bare er flad og kan ikke spille. Vi kunne have syv eller otte oprindelige spillere i år, og de er vores bedste spillere. “

” Se på hvor vi er næsten hver sæson.Vi er i top to eller tre og når Origin er overstået, er vi færdige over hele butikken. Vi blev væk med det sidste år (for at gøre NRL grand final). Jeg er ikke overbevist om at komme væk med det i år. “Bennett indrømmede, at han stadig ikke vidste, hvordan han skulle jonglere i løbet af oprindelsesperioden på grund af udbrændingen. “Hver gang du kommer til denne del af året er det ucharterede farvande,” sagde han.

Rate this post