England og Lions står over for Dylan Hartley hovedpine som rød-kort hørevæg

Dylan Hartley vil på tirsdag eller onsdag opdage omfanget af hans forbud, der kunne koste ham England kaptajniteten på kort sigt og betydeligt skade hans chancer for at føre Lions på tre-test tour til New Zealand næste sommer.

Det var Hartleys tredje aflevering i fire år.Han savnede turneringen i 2013, efter at hans røde kort i Premiership-finalen førte til et 11-ugers forbud, og han blev udelukket fra Englands 2015 World Cup-kampagne, da han blev forbudt mod en headbutt. Gil Hartleys Northampton-røde kort truer Lions kaptajnets drøm Læs mere < Et pause på 10 uger, den øverste ende af sanktionsområdet, går ind i de seks lande - Englands åbnings kamp mod Frankrig er den 4. februar. Et mid-range forbud på seks uger ville forlade Hartley uden nogen rugby frem til den 21. januar, når England går ind i deres Six Nations camp.Eddie Jones, den nationale træner, var på tribunerne i Franklin Gardens på fredag ​​og bragte ham i ansigtet, da Hartley blev afskediget.

Lions hovedtræk Warren Gatland siger, at han vil bruge seks Nationer i stedet for efterårets internationale som barometer til at beslutte hans hold og Hartleys egnethed til at lede turen er blevet stillet spørgsmålstegn ved den tidligere Lion Brian O’Driscoll. “Mindless fra Hartley. Lions kaptajn ???! “Han tweeted. “Enhver, der rent faktisk stiller spørgsmålstegn ved Hartley-røde kort, ser på hans reaktion på det. Ikke en klage af ham.Han vidste hvad der kom. “Den tidligere engelske kaptajn Lawrence Dallaglio var meget kritisk over for Hartley. “Uden tvivl er det et rødt kort, der er ingen tvivl om det,” fortalte han BT Sport. “Seán O’Brien gik tilbage i omklædningsrummet og har ikke kunnet komme ud for resten af ​​spillet.

” Det var en unødvendig udfordring, det var en svingende arm. Det er roligt og har det, det fortjente. “Det er nu tid til Dylan at gå væk og tænke lidt om, hvad der er vigtigt for ham. Dylan har lidt af checket ud for at spille for Northampton denne sæson. Han spillede for dem en gang, i starten på sæsonen. Han har været strålende for England, ifølge Eddie Jones.Han har været en god leder blandt den gruppe, men han er lige blevet tjekket ud for at spille for sin klub, og jeg tror ikke, du kan gøre det. “Dylan Hartley fokuserer på at udføre for klubben og landets ikke-Lions tour Læs mere

< p> Hartley havde været blandt de spillere, der blev nævnt af Gatland som en mulig kaptajn tidligere i ugen. Han fik England-kaptajnen ved Jones i starten af ​​de seks nationer.

Talere før fredagens hændelse sagde Gatland, at kaptajnen var god for Hartley og tilføjede: “Lad os være ærlige, der var problemer over hans disciplin: den røde tåge ville komme ned nu og da på en spiller, der er blevet suspenderet i mere end et år i sin karriere. Han har gjort et godt arbejde med England, ubesejret som kaptajn, en speciel rekord. “Gatland tilføjede:” Jeg er i win-win-situation i øjeblikket. “Eddie Jones har lagt stor tro på Dylan som leder og Rory Best [en anden hooker] har gjort et godt stykke arbejde med Irland, vokser ind i lederrollen, udfører sig og taler meget godt.

Sam Warburton var kaptajn sidste gang, så han har oplevelsen, men der er pres på ham at holde sin krop sammen og bringe kontinuitet i præstationen i sit spil. Vi ved, at han er kvalitet, når han passer, og jeg vil kun tage dem, der passer. Der er også meget konkurrence i hans position, så der er meget at overveje.

“Det er vigtigt, vi husker fortiden. I nogle tidligere Lions-ture har turchefer ikke været den bedste spiller i deres position. Og det blev sagt, fordi du er turnékaptenen, vi skal vælge dig for at starte i testen, selvom en anden spiller måske har været bedre.Den, der vælges som turnékaptajn, bliver fortalt, at hvis nogen spiller bedre end dem i deres position, vil de ikke være kaptajnen på testsiden. “Gatland sagde, at hans valg ikke ville være begrænset til kaptajnerne i de fire boligforeninger. Wales lås Alun Wyn Jones, der førte Lions i den tredje Test i Australien i 2013, er blevet bredt omtalt som kandidat, men Gatland påpegede, at hans position var blandt de mest voldsomt konkurrencedygtige. “De fyre, der har kaptajnet deres land, er de forreste løbere,” sagde han. “Jeg vil vælge truppen først og så se på kaptajnens udfordrere. Hvis den person ville lave testen XV, hvis den blev plukket den næste dag, vil han have en god chance. Hvis du har to eller tre spillere, der kæmper for en position, tager du en risiko.I øjeblikket ville du ikke vælge Conor Murray, når du har Ben Youngs kæmper for scrum-halv-trøjen. Du ville ikke vælge den udvendige halvdel, når der er fire kvalitet 10s; sandsynligvis anden række også. Nogle spillere udelukker næsten automatisk en konkurrent på grund af deres konkurrence. “Gatland sagde, at hvis man blev plukket i dag, ville England give de fleste spillere. “Femten eller 17, måske ikke så mange som 2005. Så fire til seks skotter, seks eller syv walisiske og 10 eller 11 irske. Det er hvad jeg har løst i mit hoved, men tingene kan ændre sig. De seks nationer er konkurrencen, ikke efteråret, når der ikke er nogen punkter på spil. Mesterskabet er, når det virkelig betyder noget.

“I 2013 var spillet i sidste runde mellem Wales og England effektivt et forsøg.Wales ‘dominans tippet balancen for nogle kaste-ups i sidste ende og fyre som Chris Robshaw, som spiller godt for England, savnet. Det sidste spil næste år mellem Irland og England kunne være det samme: Det kunne bestemme kaptajnen, den sidste række, udenfor halv og anden række, hvor England har en reel dybde. “England har gjort det godt, men der er massiv motivation for folk til at spille godt imod dem. To irske spillere, der imponerede mig i Chicago [hvor de slog New Zealand] var Conor Murray og Robbie Henshaw. Jeg har måske ikke gjort dem til fordel for at sige, at hvis jeg spillede imod dem, ville jeg tænke: “Hvis jeg har en bedre præstation end i dag…” “

Rate this post