En anden tjekkisk tennis leva angreb. Pas på Vondroušová

Hendes mor sagde engang Jindriska Anderlová som på græsplæner og udmærkede sig blandt drenge. Men så sparkede de hende ind i næsen en gang, og Marketa, der blev kaldt Makula, tog op med raketterne. Hvilket var heldig for tjekkisk tennis!

Fysisk usædvanligt talentfuld pige kan blive den næste stjerne, som det er overvældende demonstreret i sidste uge i Biel, hvor proskotačila hele vejen fra kvalifikationskampene til titlen. Hun måtte vinde otte kampe, den ene mere end det er nødvendigt for at få trofæet Grand Slam.

Det var kun hendes anden start på virkningen af ​​den højeste kategori WTA Tour. Og jeg er bare glad for det her.

“Jeg vidste ikke, om de nogensinde havde fået mig overalt.Så faldt det, men jeg tabte næsten den første kamp, ​​”sagde hun til pilgrimsrejse. “Det vigtigste competition’m stadig forbedring og de sidste par spil jeg virkelig gjorde.”

Jeg tror jeg kan gøre det lidt

Hun slog landsmand Kristyna Pliskova og Barbora Strýcová, i det øjeblik, verdens atten. I den afsluttende overvandt Estonku Anett Kontaveit 6: 4, 7: 6, men i det andet sæt af fire står setbolům. “Jeg vidste, at hun kunne lege med hver pige. At jeg skulle vinde WTA-turneringer lige nu, tænkte jeg ikke på det. Men jeg spillede rigtig godt, så jeg kan gøre lidt om det, “sagde hun spøgefuldt.

I en stor kaliber vil indgå i et fedcupovému hold, der venter i weekenden semifinalen mod USA i Florida.Kaptajn Petr Pala sagde, at han kunne blive hans hemmelige trompetkort. “Lad os se, om jeg får en chance”, sagde hun. “Men jeg værdsætter kun muligheden for at være i holdet.”

Han bliver populær. Hun tjente den første generøse belønning – $ 43.000, om en million kroner brutto. “Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre med dem. Måske min mor håndtere det, “sagde hun på pressemødet med et smil.

Markéta Vondroušová med trofæet til vinderen af ​​turneringen i Biel.

Den schweiziske triumf fangede berømte aviser USA Today og Daily Telegraph. Inklusive kvalifikatorer og lavere ITF-arrangementer i 2017 vil 40-4-balancen blive styrket til 117. position. Årets WTA-løb rangerer på 36.

Det er ikke en mystisk åbenbaring.Huset har allerede fyldt med trofæer. Den tidligere junior verden nummer én, men sidste år er otte måneders skader forsvundet fra tilhængernes og kønnernes øjne og tanker. Nu forudser nogle mennesker en lys fremtid. “Det er vigtigt ikke at tænke meget om disse ting,” siger han. “Nu vil mange mennesker vil have mig, jeg bliver bedre kendt. Men jeg skal fortsætte med at gøre det, så vi kan ikke råbe. ”

Hun renser ikke selvtilliden i interviews. Det var normalt ikke særlig talt. Hun søgte endda nogle gange efter noget på sin mobiltelefon.En af hendes trænere Zdenek Kubik fra hende, sjov, at efter ankomsten på et andet tidspunkt først afgør, om det kan oprette forbindelse til Wi-Fi.

Den mand, der med Vondroušova rejser i Prag med sin mest hengivne George Hingst, det ikke på anden måde meste ros: “Alle ser, at talent”

Selv i kampens hede kan normalt ikke afbrydes. Det omfatter koncentration og adfærd uden morer. Hvis kuglerne brænder kraftigt, er dens stil ikke baseret på bomber. Fra en rig indeks af hits, fanger de lobes og shorts. Hun indgav arkiveringen.Udveksling afspejler en bemærkelsesværdig bevægende.

Det sidste punkt hun paradoksalt nok nydt godt af sidste års problemer med sin albue, til hvilken tid ikke kunne tage en raket i hånden, så hun arbejdede primært på fitness. “Jeg har været praktiserende, takket være bedre udholde mere fysisk del i udvekslinger,” glæder, hengiver

De vanskelige øjeblikke er overbeviste

Pause for hende betød tortur. Mens hendes kontrovers samledes sejre og point, rystede hun væk. Hun konfronterede sig med usikkerhed. “Jeg har været igennem mange læger. En af dem anbefalede kirurgi, den anden ikke. Til sidst rådede mig til at udøve tandkød, much’ve styrket hænderne, som formentlig hjulpet mest, “beskrevet prøvelser af sidste sæson.

Når det brast ind på banen med stor gusto.Den rødmepige i tre måneder lykkedes en hestes dosis på 44 kampe. “Jeg spiller med helt rent hoved. Jeg havde slet ikke forventet noget, og pludselig gik spillene bare, og de stoppede ikke. Jeg håber det vil vare i nogen tid. ”

Ingen af ​​WTA’erne foran hende er yngre. Det er fristende at se Vondroušová snart realisere sin drømmeseger i Wimbledon. Samtidig må man huske på, at tennis livlighed er bitter. Sundhedsskader, præstationer kriser, personskade påvirker resultaterne.Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Lucie Safarova og Barbora Strýcová kunne fortælle

Men Margaret Vondroušová ønsker så længe som muligt for at holde den lykkelige bølge:. “I vanskelige øjeblikke, du mener mere end normalt. Jeg har en masse forløbet kendsgerning, takket være den tillid og magt nekazím selvom jeg naturligvis spille god bold. ”

Salva hendes sejr i princippet, men Welcoming forstyrrer planerne. Oprindeligt slutningen af ​​året ønskede at være i Top 150, efter de eftertragtede invitationer til Grand Slam-kvalifikationer. Nu har et tæt Top 100 og pladsbilletter i hovedkonkurrencen på Roland Garros og Wimbledon. Det ligner lidt som et vidunderland. Lejlighedsvis bliver hendes hals brudt, men hun føler sig ellers frisk.

Så verden, pas på.Der er en anden tjekkisk venstreorienteret i distriktet.

Rate this post