Efter at Guardiola fløj væk fra München

Pas på bilen. Hvad vil der være “Bayern” i den næste sæson? Husk det tidspunkt, hvor “Bayern” var en formidabel uovervindelig maskine, der tampede under asfalten for alle og alle? Besøgte Allianz Arena Arena Horror og Goosebumps? Det er det samme. Her er fansen i München og er stadig for at huske den gamle Jupp Heynckes og hans 2013 år.

Bundesliga er selvfølgelig en ting, men i Europa har “recordmakers” ikke set tendensen i lang tid. Den æra af engelske klubber domineret af Liverpool og Manchester City er kommet.

Efter at Guardiola fløj væk fra München blev den “bayerske” bil gradvist ældre, og delene slidte ud. Bremseklodserne knuser meget (godt har du set et Boateng-Hummels-par?), Malen er skrællet af (Røveri blev pensioneret), stemplerne og karburatoren er tilstoppede (ja, Mueller og Lewandowski gør ikke det samme som før) og brændstofforsyningssystemet fungerer en gang og selv med humørsvingninger (Koman, Gnabri og Goretsk afslørede ikke deres fulde potentiale).

Måske har holdet stoppet i udvikling på grund af den kriminelle retsforfølgning af deres præsident Uli Kheness fra 2014 til 2017. Eller måske går hele tysk fodbold gennem en overgangsperiode, og Bayern kan heller ikke beslutte om udviklingsvektoren?

I maj i år meddelte sportsdirektøren for klubben Karl-Heinz Rummenig, at München vil bruge penge i sommer mere end nogensinde før. I en klub fra Sydtyskland blæste vindens forandring virkelig.

Hvad er der sket?

Ribery, Robben og Rafinier applauderede, takkede for deres loyalitet og sendte dem på en velfortjent hvile. Forladt en kontrakt udlejet fra Real Madrid Hames Rodriguez gjorde det ikke. Colombianske er ikke inkluderet i Niko Kovacs planer.

Det faktum, at Hummels og Boateng blev nedværdigende, blev tydelige, da Joachim Löw pegede en finger ved døren til Bundesteem. Den første “Bavaria” flyttede til Dortmund for 38 millioner euro, og det andet antydede, at det var på tide at begynde at lede efter en ny klub.

Men om vinteren undertegnede de to verdensmestere-2018. Over 80 millioner euro fra Atletico kom Luca Hernandez. Relativt ikke store 40 “citroner” euro “Bayern” overført til “Stuttgart” for Benjamin Pavar.

Rate this post