Eden Hazard glad i Chelsea, insisterer Guus Hiddink efter sejren i Bournemouth

Hazard scorede to gange, da Chelsea slog Bournemouth i en underholdende kamp, ​​hvor Cesc Fàbregas orkesterede tempoet på midtbanen, med Pedro og Willian også scoret for mesterne. Det bemærkelsesværdigt, at i betragtning af Hazard var årets PFA-spiller sidste sæson, det var hans første Premier League-mål siden maj 2015.

Hans kampagne er blevet hæmmet betydeligt ved skade, selv om der var spørgsmålstegn ved hans sult under José Mourinho.I februar sagde Hazard, at det ville være “svært at sige nej til PSG” efter spekulationer, der forbinder ham med et sommerflyt til Paris, selv om han siden har hævdet, at han er glad i Chelsea.Eden Hazard slutter ligamålstørke, da Chelsea slog Bournemouth Læs mere Hiddink, som vil blive erstattet af den italienske Antonio Conte i slutningen af ​​EM, sagde om Hazard: “Det er en meget dårlig sæson, vi kan ikke lide at forsømme fakta. Det er svært for en talentfuld, højkvalitets spiller som Hazard. Jeg tror, ​​at denne sæson har haft en meget vanskelig sæson, der falder i skader, der kommer tilbage, næsten tilbage, spiller et halvt spil og derefter falder tilbage i skader. Det er frustrerende. “Så sagde vi, lad os træne godt, lad os behandle ham godt og tage lidt mere tid, så når du kommer tilbage, kommer du tilbage godt.Han viste det i dag. Når han er der, passer den fuldt ud fysisk og mentalt – hvilket altid har indflydelse på hinanden – så er han en af ​​de bedste. Når han kunne deltage i holdtræning, så jeg, at jeg så ham flytte mere, meget lys, meget frisk, og han nyder det og laver vittigheder, da han spillede. Han spillede uden tvivl frit i hans sind og nogen frustrationer, så dette var et godt tegn på mig. “Efter at have haft en dårlig sæson normalt er du lidt rørt, lidt såret som en spiller og jeg tror, ​​at han har kapacitet til at få det tilbage i de kommende år. Jeg ved ikke præcis, men han har nogle flere år at gå [på sin kontrakt]. “Hvad jeg ved, han er meget tilfreds med alt i Chelsea og omkring Chelsea.Han er meget vigtig, og hvis han er fit som han i dag viser, ikke helt passer, vil han være meget vigtig igen i næste sæson. “

Fàbregastore Bournemouth fra hinanden med effektive back-flicks og afgørende forbigående, der skaber tre mål, og Hiddink mener, at spanien udmærker sig i en mere avanceret position. Chelsea’s næste hjemspil er imod Tottenham Hotspur, muligvis en afgørende for den nordlige London-klub i løbet af Premier League-titlen, og fansne på sydkysten udtalte deres appetit for at dræbe Spurs ‘forhåbninger.

På Fàbregas sagde Hiddink: “Han har denne meget hurtige vision. At have visionen på banen og udføre det er det største problem for mange spillere, men han har det.Når han er lidt i en avanceret position, behøver han ikke så meget at gøre det defensive arbejde, og han kan koncentrere sig lidt mere på sin specialitet. “Han har også som alle i holdet havde vanskelige tider indtil december og januar da vi klatrede op. I dag synes jeg at være en perfekt præstation af hans.Han er også vigtig, når han er omgivet af spillere, der kan hjælpe ham forsvarligt, så han kan bruge sin kvalitet, det er dejligt at se fra ham og også fra de andre spillere. “Chelsea John Terry kunne vende tilbage til ansigtets titel, Chasing Tottenham Læs mere < Bournemouth skabte en række chancer i løbet af en forholdsvis jævn første halvdel, men trods Tommy Elphicks mål Eddie Howe indrømmede hans hold havde arbejde at gøre for at etablere sig i Premier League. "Vi lærer hele tiden, og vi lærer på jobbet," sagde Howe.

“Der er ingen nem måde at blive en etableret Premier League-klub på, det skal være nogle hårde dage. Dette var en af ​​de bedste jeg har set Chelsea i de seneste uger. Jeg synes bare, at det er en samlet udvikling af holdet, der skal udvikles og blive stærkere. “

Rate this post