ECBs formand Colin Graves forudsiger England dag-nat Test “vil ske”

En dag-nat test i England vil ske i den nærmeste fremtid, ifølge England og Wales Cricket Board formand, Colin Graves.

Den første fem-dages kamp under lys fandt sted i Australien sidste November i deres hjemserie mod New Zealand og Graves har sagt, at det kun er et spørgsmål om tid, før ECB følger trop. Somsætets Matthew Maynard blander coaching med livet som busdriver Læs mere

“Du kan ikke vende din ryg på det, det vil ske, “Graves fortalte BBC Sport. “Vi skal bare afgøre, hvornår det kommer til at ske. Vi laver meget arbejde på det, og vi vil gerne have at se dag-nat cricket. ”

Graves sagde også, at Testcricket aldrig ville vende tilbage til terrestrisk tv. 2005-askeserien på kanal 4 udgjorde store vurderinger, men siden da er engelske kampe udelukkende vist af Sky Sports.Mens Graves mener, at nogle levende cricket kan nå et jordbaseret publikum, forventer han ikke, at det nogensinde er tilfældet for England Test kampe. “Vi vil gerne se nogle live cricket på terrestrisk tv, men Test cricket vil ikke være på jordbaseret tv, “sagde graves. “Den yngre generation ser ikke jordbaseret tv, de bruger sociale medier. Vi skal tage højde for det.Det vil være en mix-and-match situation for os at komme ud med den rigtige formel. “Sydafrika bekymrer sig om pink ball truer dag-nat Test Læs mere

Graves sagde, at Test cricket skal være og pegede til multi-format Super Series-systemet, som vil være i drift for serien mod Sri Lanka og Pakistan i sommer, med point for hver kamp, ​​som den slags innovation, der kræves. “Vi skal gøre test cricket meningsfuldt, og vi er 1xbet nødt til at sætte nogle” oomph “bag det,” sagde Graves. “Test cricket er sikkert, hvis vi gør noget ved det, men jeg tror ikke, det er sikkert, hvis vi ikke gør noget. Det er ikke en mulighed.Det Internationale Cricket Council ser på det, og de andre lande ser på det. ”

Med hensyn til indenlandske Twenty20 cricket er Graves imod ideen om franchise og ønsker alle 18 førsteklasses amter at funktion i det forkortede spil, selv når det nuværende format – som er fastsat til 2019 – kommer op til revision. “Vi ønsker at holde alle 18 amter involveret,” sagde han. “Jeg er sikker på, at byer kan være en mulighed, men vi har ingen forudset ide om hvad vi vil have. Vi har ikke en foretrukken mulighed.Vi vil sætte dem alle på bordet og derefter bestemme den rigtige vej at gå. “Graves er også forpligtet til 18-holdet amt-mesterskabet med en otte-holdet top-tier og 10-holdet andet niveau sæt at blive introduceret fra 2017 og fremefter.

Han sagde, at “to eller tre” amter var blevet reddet fra insolvens i det forløbne år.

Rate this post