Det særlige træk ved Massimo Carrera-holdet

Faktisk er vi helt forvirrede. Quincy Promes nøjagtigt sæsonen var lyset i Murat Yakins taktiske dungeon, og så forsøgte en anden sæson uden en bestemt position på banen alene at trække Alenichevs fundament. De definerede for os, som for publikum, disse to årstider. Promes gennem kameraerne og konklusioner etableret i publikums øjne nøjagtigt som han var da. Og selv på trods af at Yakin og Alenichev var forskellige og spillede meget forskellige, spillede Quincy det samme i deres hold: hanen. Det faktum at Ronaldo tilbragte det meste af sin professionelle karriere i det portugisiske landshold. Jeg er der foran, næsten overalt, og jeg vil trække. Sådan er individualismens strategi.

Det særlige træk ved Massimo Carrera-holdet er bare en afvigelse fra denne meget individualisme. Egenskaben er lidt paradoksal ved første øjekast (for eksempel hvis du husker Massimo’s erklæring om hvorfor han ikke spiller 5-3-2). Men hvis du tænker på det, gør Carrera alt for at slippe Spartak af enhver form for afhængighed.

For eksempel har vi endnu ikke set Spartak Carrera, der stod op. Nå, sådan en naturlig Karpinsky riser. Bare fordi det ikke sidder fast i dag. Vi løber ikke, og det er det, vejret er ikke Spartacus. I de to Premier League kampe, som den røde og den hvide tabte, var bevægelsen på niveau. Herfra – og chancerne for at flygte til de allerførste minutter.

Vi så også ikke Spartacus monotont. Dette er præcis hvad Valery Georgievich sagde i et af hans interviews med ordene “Jeg forstår endnu ikke, hvad de spiller.” Udtrykket Massimo, at han vil lægge Spartak på absolut alle elementer i spillet, herunder korte og lange passerer, pres, kamp og besiddelse, synes Valery Georgievich ikke at sige noget. Og hun måtte, dette er svaret på spørgsmålet. Spartak spiller alt. Nå eller i det mindste forsøger. Ønsket er positivt, sådan en turist-Dortmund, hidtil, ligger på et andet niveau. Men det er dog svært at huske det øjeblik, hvor “Spartacus” ideelt set sidder fast. Tipo hæng, hæng, slip tre mere for at hænge mere.

Rate this post