“Det russiske hold er blødt – vi har brug for en Bet365 stalinistisk mobilisering,” siger kommunister

Målmanden Igor Akinfeev, hvis hurtige hænder forhindrede Wales-kampen fra at være endnu mere et togvrag til sin side, og flere andre spillere gik over til den russiske fans sektion i slutningen af ​​kampen for at undskylde deres præstationer . Treneren, Leonid Slutsky, indrømmede, at han havde svigtet og sagde: “Jeg vil gerne undskylde fansen, at vi ikke kunne vise Bet365 karakter, vilje og beherskelse. Når du taber i enhver henseende, er det svært at udelukke en ting. Alt manglede…Jeg tror, ​​at træneren absolut skal ændres, og hvad der er et spørgsmål til den [russiske fodboldunion]. “Facebook Twitter Pinterest Træneren Leonid Slutsky søger guddommelig inspiration.Sportministeren Vitaly Mutko sagde, at han ikke var imod Slutsky, og sagde, at Rusland havde brug for at indrømme, at det ikke havde nogen “spillere på højeste niveau” . Forsvareren Vasili Berezutski, hvis dramatiske sene mål at holde England, gav deres højeste point i turneringen, sagde flere russiske fodboldspillere nødt til at gå til Europa for at spille. “Vi har haft de bedste træner i verden , og de Bet365 kunne ikke gøre noget med vores spillere, “sagde MP Dmitry Svishchev, som leder sportskomiteen i parlamentet, og opfordrer teamet til at afskedige alle og starte med en tom skifer.

Kort efter kampen, internettet tog allerede jabs på holdet. “Det var ikke vores fodboldspillere.Du kan købe den uniform i enhver butik, “læs en meme, der henviser til Vladimir Putins berømte benægtelse, at de umarkerede tropper, der beslaglagde Krim i 2014, var russiske soldater på trods af den indlysende lighed. Minst fire russiske aviser erklærede holdet “Tou-losers” i deres overskrifter.

Det russiske kommunistparti sagde på sin officielle Twitter-konto, at holdet var så “blødt” som det regerende United Russia-parti og “Kun til intern brug”. “Vi har brug Bet365 for en stalinistisk mobilisering.Mental, fysisk hård styrke, “sagde det.” Hvorfor udfører landholdet sådan her, når 11 millionærer løber rundt på banen med halvbenede ben, der ønsker at tjene meget og ikke ønsker at arbejde som en ægte atleter bør “sagde den kommunistiske parlamentsmedlem og partiledere Gennady Zyuganov.

Nogle russere, som en mand i Magnitogorsk, der satte sit tv til salg straks efter tabet, hævdede, at sovjetiske fodboldspillere var bedre, fordi de spillede for national stolthed snarere end penge. MP Vladimir Zhirinovsky, leder af den nationalistiske LDPR-parti, erklærede, at Wales vandt fordi de er nationalister, der var blevet undertrykt af engelsk. Han foreslog Rusland rekruttere spillere fra områderne i det østlige Ukraine, der blev holdt af russisk Bet365 støttede separatister. “De vil vinde noget mesterskab. Vi har brug for folk, der er pissed off.Og nemlig med et nationalt motiv, sagde han. Leonid Fedun, ejer af Spartak Moscow, påpegede, at Gareth Bale, der signerede til Real Madrid for € 100 mio. I 2013, var værd flere gange mere end hele russiske hold. “Hvor meget kunne du sælge vores team til? Tyve millioner sandsynligvis. Hvis nogen ville købe det, “sagde han. Facebook Twitter Pinterest En MP har opfordret til, at Rusland-støttede separatister bliver indkaldt til landsholdet. “Vi har brug for folk, der er pissed off og med et nationalt motiv,” sagde han.

Rate this post