Det betyder kun det ikke alene ved individualisme

Bevægelse og ideologisk mangfoldighed er de to kvaliteter, der er elsket af Massimo Carrera, som ved deres natur dræber væddemålet på individualisme. Det betyder ikke, at fodbold “Spartak” automatisk taber levende manifestationer af individuel færdighed. Det betyder kun det ikke alene ved individualisme.

Det er derfor, Roman Zobnin, generelt en forsvarer, ser meget cool ud i den rigtige midtbanespiller. Derfor sidder Zhano i god form nogle gange på en bænk og giver plads til Popov, og Popov omdanner ikke periodisk til en usynlighed, som Tolkiens Hobbit. Derfor distribuerer han med jævne mellemrum hælene med hans hæle fra stillingen af ​​en playmaker. Derfor har Spartak en af ​​de bedste i Premier League-statistikkerne om procentdelen af ​​kampsport, og det bedste på skud på målet. Dette er et hold, dette er ikke Promes alene. Dette er en mekanisme, der begynder at arbejde indefra.

Hvis du husker de bedste kampe af rød og hvid under ledelse af Massimo Carrera, så sørg igen, at du ikke er den eneste.
I en duel med Krasnodar (2: 0), begge mål scoret af Zé Luis, den første er skabt uden hollandskers deltagelse. I en duel med “Anji” (2: 0) – den samme historie. Samtidig er målet om Promes i Makhachkala ikke så meget hans personlige fortjeneste, som en åbenlyst fejl hos forsvareren. Lokos vindende mål er Ivelin Popov (ja fra overførslen af ​​Promes, men for at sige det mildt, ikke til et tomt net). Den afgørende vigtige sejr over Rostov (1: 0) – Promes spillede ikke.

Alt dette forringer ikke nederlandskernes fordele. Det siger kun, at han gradvist ophører med at være Promes, som vi observerede de første to sæsoner. Promesis bliver en del af “Spartacus”, og “Spartak” ophører igen at være et tilhænger af Promes. Nej, det handler slet ikke om, at han ikke er leder, eller at han ikke er vigtig for holdet, eller at det er blevet værre. Dette er kontrast af Ronaldo i det portugisiske landshold i en prøve så tre år gammel og Ronaldo i Real Madrid Mouriñu. Det handler om, at “Spartacus” er lidt anderledes. Mindre indbyrdes afhængige og mindre afhængige af noget overhovedet. Det handler kun om, at holdet har lidt større chance for at overleve, hvis det pludselig er det.

Rate this post