Den nuværende sæson slutter

“Som en spændende fan, gav denne mand mig mange grunde til at kaste mine hænder op til himlen, skælende med glæde højere end noget andet. Han gav min tiårige søn mulighed for at gå rundt i skolen med en luft for at vide, at vi har Dele Allie, Christian Eriksen og Harry Kane, som hver uge tager et hold i Premier League, “sagde den britiske autoritative BBC-journalist Nihal Artanayke.

Mauricio bør forblive i London, især når fristelsen i dækket af “Real” allerede er forsvundet. Pochettino er en helt af vores tid, en rigtig titan af arbejde. På en dag bliver han et ikon for eftertiden.

Den nuværende sæson slutter, og vi begynder langsomt at opsummere. Hvem var den bedste rekruttering af den udgående kampagne? Som det viste sig var de mest fremsynede holdene uden for top seks. De bedste overførsler af Premier League denne sæson

Salomon RONDON (Newcastle, leje fra West Brom)

Det ser ud til, at hver gang samtalen kommer til Newcastle, huskes Rondon straks. Den 29-årige angriber optog 10 mål og gjorde fem assists. I det nye hold blev han en reel leder, og hans stil er perfekt til holdkammerater. Allerede beder fans til fodboldens gud, så lejen kan blive en fuldgod overførsel.

James MADDISON (Leicester, kom fra Norwich for en uanmeldt pris)

James Maddisons debutkampagne i Leicester var fremragende. Den 22-årige midtbanespiller passede slet ikke: han har 28 kampe ud af 31 mulige. Både Brendan Rogers og Claude Puel værdsatte deres afdeling, som allerede skabte 81 scoring muligheder for holdet – i den forbindelse er han en af ​​Europas ledere sammen med Alejandro Gomez fra Atalanta og Memphis Depay fra Lyon. Man kan kun gætte, hvad der afventer ham yderligere.

Rate this post