De for hvem der ikke er nogen efterspørgsel

Parteret med ballast

Ved ankomsten af ​​Zorn sagde “Spartak” farvel til to odious spillere – Nondividing Glushakov og Kombarov. Og hvis omsorg for sidstnævnte var nødvendigt af holdet af sportsgrunde, så skete der med Glushakov ønsket om at løse flere problemer på én gang. På den ene side har Denis dårlige atletiske præstationer på den anden side konstante skandaler og relationer med fans. Og fra et økonomisk synspunkt mistede klubben ikke så meget som muligt. Dette er Zorns fortjeneste.

Udover de navngivne spillere vil Bokketti helt sikkert forlade, hvilket også foreslog sig for længe siden. Vi må indrømme, at renseprocessen begyndte om vinteren, men de mest smertefulde beslutninger om afgang af en række fodboldspillere, “Spartak”, skal tages netop hos Zorne. Jeg er glad for, at han ikke er bange for sådanne beslutninger.

Sælger likvide aktiver

De for hvem der ikke er nogen efterspørgsel, “Spartak” frigiver gratis og betaler en del af de resterende lønninger. Denne vane har rødhvide siden vinteren, og Zorn fortsætter denne politik. Denne form for praksis er ikke god, men det er meget bedre end at holde de ubrugelige spillere på banken og betale dem millioner. Mere interessant er en anden. “Spartak” er ikke imod adskillelse med en række ledere, så længe de i det mindste har nogle krav.

For et år siden blev Promes solgt, nu er der reel information om Zé Luis ‘afgang og rygter om Fernando. Dette kan ikke glæde fansen, men fra et forretningsmæssigt synspunkt – det er helt forståeligt. Både Fernando og Ze Luis er ikke drenge, de er måske ikke lige så flydende som de plejede at være. Af lederne er der ingen tale om Zobnin, og det er virkelig en grund til at være forsigtig. I betragtning af at de virkelig seje overførsler som tavshed ikke bliver overrasket, hvis det er romersk, der forlader, og ikke de legionærer, vi har nævnt.

Køber ung og lovende

Det vides at Thomas Zorn var fodboldagent, der primært har specialiseret sig i unge. lovende europæiske fodboldspillere. Thomas’s kunder omfatter også russiske spillere som Nabiullin og Ozdoyev.

Rate this post