Crystal Palace Steve Parish håber amerikansk investering vil være på plads ved julen

Crystal Palace’s medejer Steve Parish håber at have en aftale om at sælge en betydelig aktiepost til amerikanske investorer på plads før jul og har flyttet for at forsikre fans om, at han fortsat er forpligtet til klubben.

Palace har i princippet indgået en aftale med Josh Harris, medstifter af Apollo Global Management og hans forretningspartner David Blitzer.Under tilbuddet Parish, der ejer en 25% ejerandel i Palace sammen med de tre andre medlemmer af CPFC 2010-konsortiet – Stephen Browett, Jeremy Hosking og Martin Long – havde købt klubben uden for administration for fem år siden, ville de fortsætte med at køre daglige operationer i Selhurst Park. Parish indrømmede i sine programnotater forud for mandag aftenens Premier League-kamp mod Sunderland, at samtaler er på et “avanceret stadium” og forsikrede tilhængere om at ombygge Selhurst Park vil være deres vigtigste prioritet.Eagler er skyhøje, men Steve Parish ønsker Crystal Palace at flyve højere Læs mere

“Der er endnu engang blevet spekuleret om potentielle investeringer i klubben.Jeg kan bekræfte, at forhandlingerne er i et fremskredent stadium, som stadig vil se mig som den fælles største aktionær sammen med David Blitzer og Josh Harris, hvilket betyder, at klubben i dag vil være den samme, “skrev han.

p> “Det er vigtigt for mig og de tre andre nuværende ejere, som alle vil være involveret i enhver fremtidig struktur, at klubben forbliver i hænderne på mennesker, der elsker det så meget som vi gør, og vi vil fortsætte med at gøre alt vi kan til at køre det frem og etablere os som en styrke i Premier League i lang tid.

“Redeveloping stadion er nøglen til det, og det er det, som den ekstra finansiering vil hjælpe med at bringe før vi kan i dag.Jeg føler, at de nuværende ejere og nye investorer kan arbejde godt sammen, og forhåbentlig kan en blanding af britiske og amerikanske medarbejdere hjælpe med at undgå de fejl, som fans fra andre klubber har oplevet, når boardroom niveauændringer foretages.

Parish tilføjet : “Jeg ved, at nogle mennesker kan have forbehold herom, men jeg tror helt sikkert på, at dette er nødvendigt for at flytte os til det næste niveau, og som altid har vi kun klubbens bedste hensigter på hjerte.

” Hvis det hele går videre, så det vil være godt for Crystal Palace Football Club, men vi ved alle, at disse tilbud er komplicerede ting, så hvis det ikke går igennem, så vil vi stadig være i en god position. Jeg har sagt, at vi håber at få ting gjort før jul, hvis det er muligt, men vi vil se – jeg holder dig informeret. “

Rate this post