Chelsea nedgang til £ 23,1m tab, men indtægterne holder fast i 2014-15

Gruppens omsætning på 314,3 mio. £ ifølge de seneste resultater fra klubben var også marginalt lavere end det foregående års rekord på 319,8 mio. £. Chelsea satte dette til deres eliminering fra Champions League i den første knockout runde i forhold til et semifinale udseende i 2014. Men tallet er stadig det næstbedste i klubbenes historie – Premier League-mestere vendte over £ 255,8 mio. I 2013 .

Chelsea har i de senere år gjort et godt spil med at søge at falde godt i UEFAs FFP-bestemmelser, som måler udgifter til indtægter fra fodboldrelaterede aktiviteter.Juan Mata, Romelu Lukaku og David Luiz er blevet solgt i de seneste overførselsvinduer til henholdsvis Manchester United, Everton og Paris Saint-Germain for at finansiere yderligere udgifter til holdet i, hvad der har udgjort en strategiændring af ejeren Roman Abramovich. Disse salg, sammen med dem af Kevin de Bruyne, Ryan Bertrand og André Schürrle, har tjent til at finansiere ankomsterne til Cesc Fàbregas, Diego Costa og Juan Cuadrado. Chelsea, der har overholdt FFP-reglerne i hele UEFAs overvågningsperiode, der begyndte i kampagnen 2011-12, pegede på de særligt betydelige gebyrer, der blev genereret af afgangerne fra David Luiz og Lukaku i sommeren 2014, da de forklarede det foregående års overskud.Disse seneste tal tager også højde for den nye fem og et halvt års kontrakt, der er underskrevet af Eden Hazard, som etablerede ham som den højest betalte spiller hos klubben.

Chelsea rapporterede kampdag og kommerciel indtægterne for 2014-sæsonen er stort set uændret i forhold til året før. Stadionet fortsatte med at sælge ud og de generelle optagelsespriser forbliver frosne på niveauet 2011-12. Chelsea forudser rekordindtægterne igen næste sæson for at afspejle deres nye sponsoravtale med Yokohama Rubber, som er værd at omkring 40 mio. £ om året, og indtægter relateret til denne sæson Champions League. Disse forbedres, fordi London-klubben deltog i konkurrencen som Premier League-mestere og med en stigning i tv-indtægterne for engelske klubber.

Uanset om det er tilfældet for det følgende år, er det uklart.Chelsea er 15 i bordet og kan gå glip af Champions League-kvalifikationen for 2016-17, med tilhørende indtægter, selvom en ny tv-aftale vil søge for regnskabsåret at temperere det mulige slag.

Chelsea Football Club har været konsekvent i vores hensigt om at overholde FFP, og det var et primært mål i det forløbne regnskabsår at være en af ​​klubberne med en løbende rekord for at opfylde de regler, som vi har opnået “, sagde formanden Bruce Buck. “For at registrere den næsthøjeste omsætningsfigur i klubbenes historie, på trods af Champions League-kampagnen, der afslutter den tidligste knockout runde, viser, at vores forretning er robust og er testamente for godt arbejde med vores kommercielle aktiviteter, vores voksende fanebase verden rundt og den enorme støtte, holdet modtog i hjemmet og ude i kampene i 2014-15.

“Vores program for samarbejde med verdensberømte og innovative markedsledere accelererer og den positive virkning, som Chelsea Foundation har gjort i mere end 30 lande fortsætter med at sætte topstandarden.Vi takker vores fans for en anden sæson med udsendelser i Stamford Bridge i 2014-15 og for vores støtte overalt. Vi håber, de nyder det, der var et meget vellykket år. “

Rate this post