Bajnokok Ligája fordulója: Borussia Dortmund és Legia Warsaw állította be a rekordot

A már megszerzett Borussia Dortmund 8–4-es darabot zúzott le a Legia Varsótól – a bajnokok bajnokság mérkőzésén a legtöbb gólt -, amelyet egy Marco Reus kalap-trükk segített.

Dortmund 15 perc múlva öt alkalommal szerzett Shinji Kagawa megragadta a két gólt, míg Reus, hat hónap elteltével megsérült, befejezte a leállási időt. Korán elindultak egy Aleksandar Prijovic céljához, de 15 első fél percben hét célpontot hozott létre, ami 5-2 intervallumot adott a hazai oldalnak. A Pochettino szerencsejáték Monacóban fekszik, és Spurs öt év után Betclic befizetési bónusz összeomlik játékok Bővebben

Dortmund 13 ponton, a Real Madrid előtt, a Sporting 2-1-et legyőzte, két ponttal az első csoportban, mielőtt a két fél találkozott Spanyolországban decemberben, hogy eldöntse, ki veszi a legjobb helyet a szekció.A Realnak egy későbbi Karim Benzema céljára kellett támaszkodnia, hogy az ellenfelüket lássa, miután az Adrien Silva büntetését 10 perccel az idő után kiegyenlítették Raphaël Varane első félidőben. vezet, de Franco Vázquez a 36. percben küldte el a két foglalást, és Claudio Marchisio kiegyenlítette az első félidő leállási idejét egy ellentmondásos büntetéssel, amelyet az angol játékvezető, Mark Clattenburg ítélt oda. , szintén elutasították a tartós Betclic befizetési lehetőségek megkülönböztetést, és figyelte az utolsó fél órát a mérkőzésen az otthoni támogatók között.A Juventus a H csoport egyik csúcsát 11 ponttal öt játékból nyerte el, egy Sevilla előtt.

A másik H csoportba tartozó Lyon a Dinamo Zagreb alsó részén élt, hogy megőrizze az életminőséget. Alexandre Lacazette 72 perces gólt szerzett a horvát fővárosban, hogy 1-0 győzelmet nyújtson nekik, és biztosítsa, hogy a végső mérkőzésnapon a Sevilla elleni 2-0-os győzelem azt jelentené, hogy elérik az utolsó 16.

A nap korai játékát, a Bayer Leverkusen-t a CSKA Moszkvában tartották 1-1-re, de a Tottenham Monacó veresége azt jelenti, hogy a Bundesliga-oldal garantáltan Betclic bónusz áthalad a második helyen.

Vezető és később egy posztot csapott, de Natcho az oroszok számára 14 perccel egyenlített. A CSKA jogosult lehet az Európa Ligára, ha a Wembley-nél Tottenham-et legyőzi a végső játékban.Guardian sport és ügynökségek

Rate this post