Az X-faktor kiszámíthatósága és hiánya a Manchester United szerencsétlenségéhez vezet

A hétvége elején az Egyesült Államok hatodik helyen állt, 13 ponttal a vezetők mögött, Chelsea, kilenc a Manchester City-től, aki elfoglalta a végső Bajnokok Ligája kikötőjét, és hat rosszabb, mint a vasárnapi ellenfelek. Az ilyen árrés a Mourinho számára ásító rést jelent, aki elkezdte a kampányt a címek kihívásairól, és akinek a következő szezonban a Bajnokok Ligája a minimális cél.

azt mondják, hogy az Egyesült a rossz szerencse áldozatai.Rámutat arra, hogy a hat döntetlen 14 mérkőzésből és tiltakozásból áll, hogy Stoke (1-1), Liverpool (0-0), Burnley (0-0), Arsenal, West Ham és Everton (az összes 1-1) ellen volt a domináns és sportfogadás bónusz megérdemli, hogy megnyerje a legtöbb játékot.

Van némi igazság ebben a nézetben, de még inkább ragyogó az Egyesült Államok céljainak hiánya, amelyet a csütörtök Europa League nyerte a Zorya ellen. A hat húzásban két célt aligha lehet az Egyesült út, és Mourinho rámutat arra, hogy nincsenek esélyek, és a probléma befejezi az esélyeit, hogy az ő oldala divatot csinál.

Az Egyesült Államok 19 Premier League gólt, 5 félénk az ötödik helyezett Tottenham összértéke.Szombat előtt a United-nek 11-nél kevesebb volt a City-je és 16-at a harmadik helyen elhelyezett Liverpool (a legmagasabb érték) mögött, 14 Arsenal mögött és 13 a Chelsea mögött. talán egy vagy két húzás, de hat? Mourinho az, hogy az X tényező elválasztja a bajnokokat a többiektől, és hogy csak kétszer tartotta meg ugyanazt a csapatot egymást követő játékokban, jelzi, hogy még mindig nem ismeri a legjobb XI-t.

Annak ellenére, hogy kezdetben hogy agresszív labdarúgást akart játszani, Mourinho United is ugyanolyan bekerült oldala lehetett, mint Louis van Gaal és David Moyes előtt.Az oldal leggyorsabb előremutatója – Anthony Martial, Marcus Rashford és Jesse Lingard – ritkán fordul elő, és Sir Alex Ferguson legjobb oldalainak mandzsettáján szétszórja az ellenzéki védelmet.

ez a fokozott versenyképesség új korszaka, amikor Leicester City bajnok lehet és öt csapat van az idei címre, az Egyesült Államok öregkori stílusa a unibet online fogadási útmutatók szépiaba kerülhet. De mivel a Liverpool és a többiek megmutatják, a gólok több mint két játékot kaphatnak: az Egyesült Államok aránya alig több mint egy. Túlságosan kiszámíthatóak, az előírt stílust eredményezik, amely túlságosan türelmes felépülést eredményez, ami egyszerűbb elfojtani. Ez azt jelenti, hogy az esélyek ritkábbak, ezért könyörtelenül kell őket venni.

Nyilvánvaló, hogy ez nem történik meg, mint Mourinho és Zlatan Ibrahimovic csütörtökön.Mindegyik 14 játék után az Egyesült Államok 230 felvétele az Arsenal (207) és a Chelsea (218) fölé került, de az átváltási arányuk 11,4% volt – az első hatodik legszegényebbje. A Spurs 13,3%, majd City (17,4%), Liverpool (19%), Chelsea (19,8) és Arsenal volt. Az Arsenal 21,7% -a a legalacsonyabb lövések közül a legjobban mutatja a halálos fegyveresek díját.

Az Egyesült Államok rendkívül díjazott sztrájkolói az Egyesült Államokban fizetnek. A hétvégi játékok előtt az Ibrahimovic nyolc bajnoki gólt szerzett, háromnál kevesebbet, mint az Arsenal Alexis Sánchez és Chelsea Diego Costa, kettő kevesebb, mint a város Sergio Agüero és egy jobb, mint a Liverpooli Sadio Mané hét tagja, aki nem egy dedikált No9.A Spurs központosítója, Harry Kane kevesebbet szerzett, mint a svéd, a 762 percre korlátozó sérülés ellenére, az Ibrahimovic 1,170-hez képest. Az utóbbi 51,1% -os lövöldözési pontossága a legmagasabb a hat legmagasabb pontszám közül (Agüero a következő 58,7% -kal), valamint a 17% -os konverziós rátája (a következő, az Agüero, 21,7% -kal). nézd meg ezt a hétvégét Tovább ez lassítja Unitedet. A Chelsea, a Liverpool, az Arsenal, a City vagy a Spurs tényleg a 30-as évek közepén középpontba kerül-e a támadás vezetőjeként?Antonio Conte, Jürgen Klopp, Pep Guardiola és Mauricio Pochettino mind olyan vezetők, akiknek az etoszta gyors mozgáson alapul. A Rashford és a Martial villámgyorssága miatt az Egyesült Államok sokkal gyorsabban támadhat, hogy hányan nyerhettek volna meg, ha Mourinho a No9-et választotta? Összesen 11 más bajnoki cél nem elég jó. Juan Mata és Rashford azt állították, hogy három, Paul Pogba kettő, majd Martial, a néma Wayne Rooney és a védő Chris Smalling, mindegyik.

A hibahatárról is van hátul.Kétségtelen, hogy Mourinho rossz szerencsét szenvedett, amikor a Smalling és Eric Bailly, az első választású közép-hát, komolyan megsérült szinte egyidejűleg, de mindketten a Chelsea-ban októberben kezdődtek, amikor Pedro célja 30 másodperc múlva kezdődött. / p>

A korai és késői célok betartása különösen költségesnek bizonyul, és a hangsúlyt nem hangsúlyozza. A célok között három gólt szereztek a nyitófelületen belül 15 perc alatt – a West Ham Diafro Sakho 90 másodpercig az 1-1-es döntetlenben, és a City Kevin De Bruyne 14 perc múlva találta meg a hálót, hogy 2-1 vereséget szenvedett. >

A 80 perctől kezdődően elért célok öt. Stoke Joe Allen 81 percen belül gólt szerzett annak biztosítására, hogy az United két pontot dobott.82 percen belül Juan Camilo Zúñiga egy 3-1-es vereséget vetett az Egyesült Államokba, amikor Troy Deeney négy percet szerzett hozzá. A múlt vasárnap Leighton Baines 88. perces büntetése még két pontot jelentett, és ezt megelőzően Olivier Giroud 88. perces fejléce megtagadta az Egyesült győzelmet az Arsenal ellen.

Mindez fájdalmas Mourinho, az ő csapata és a rajongók. Ahogy Phil Jones azt mondta: „Most már túl sok pontot veszítünk, egyre gyakrabban fordul elő, és ezt gyorsan meg kell tennünk. Most négy vagy öt játékra gondolok, ahol uralkodtunk, de nem sikerült nyerni. ”

A trendnek hamarosan meg kell állnia, a vasárnapi Spurs ellen. Ha nem, akkor még a Bajnokok Ligája labdarúgása a Mourinho-n kívül lesz az első szezonban az Old Trafford-ban – kivéve, ha az United nyerheti meg az Európa Ligáját, azaz.És ez többre támaszkodik, mint egy szerencsés hely.

Rate this post