Axel Tuanzebe har været flere gange iført en United shirt

Axel Tuanzebe har været flere gange iført en United shirt, i 2016-17 sæsonen, men jeg kan ikke huske fansen. Men Aston Villa fans har en anden mening om ham – ja, de kunne virkelig godt lide ham. Efter en sådan sæson ville det være tåbeligt at savne det – “MJ” har brug for alt.

Forsvareren vil være i vejen, især da Eric Bayi er tilbage på hospitalet igen, vil Smalling høste igen, og Rojo … dette er Rojo. Alt peger på, at denne verdensrekordindehaver i spillet Hungry Hippos (vi ikke sjov) ideelt set passer ind i Ule Gunnar Solskhers eksperimentelle team.

Tammy Abraham, Chelsea

Tammy Abraham er en spiller, hvis skæbne helt afhænger af, om UEFA annullerer Chelsea overførselsforbud eller ej.

Han blev en anden Villa-helten og scorede 26 mål. Den angriber er utroligt talentfuld, og Premier League er fuld af klubber, der med glæde vil give ham en startposition.

Vende hjem 6 lejede spillere, der vil vende tilbage og gøre en lyd i den nye sæson

Hvis den “blå” ikke mister muligheden for at underskrive nye stjerner, bliver de nødt til at stole på Abraham.

Harri Wilson, Liverpool

Alle elsker deres egne elever, og Liverpool fans tror på, at Wilson bliver den fremtidige stjerne. Han scorede konstant for “Derby” og viste sig at være en fremragende performer af standarder – “MJ” vil bekræfte.

Vende hjem 6 lejede spillere, der vil vende tilbage og gøre en lyd i den nye sæson

Lad os være ærlige: Wilson har endnu ikke nået holdets niveau, men han skal ikke sendes hjem – han kan hjælpe basen, og Shakiri vil ikke blive forhindret af en konkurrent.

Da de første insidere optrådte vedrørende udnævnelsen af ​​Thomas Zorn som generaldirektør for Spartak Moskva, så mange fans og specialister en “kat i en taske” i funktionæren. Nogle har endda behandlet ham med forsigtighed. De siger, at de er unge, uerfarne, og har endnu ikke arbejdet i den relevante stilling. På sandsynligt slægtskab med lederen af ​​den russiske Premier League Sergei Pryadkin blev alle trumpet, da de i Zorns arbejde i Moskva-klubben oplevede en interessekonflikt.

Som tiden gik, blev Thomas Zorn til sidst virkelig udnævnt til generaldirektør og koncentreret i sin henseende Spartaks operationelle ledelse, strategiens og overførselspolitik. De første uger af Zorns arbejde gør det generelt muligt at drage nogle konklusioner om landslagets fremtid.

Rate this post