Att ta en stor nål till hoppens ballong

VÄGGNINGSVÄGOR OCH FLAPPING OM HAMPDEN PARK

“Jag har alltid sagt att du kan leva utan vatten i många dagar”, filosofen Brendan Rodgers en gång musade “men du kan inte leva för en andra utan hopp. “Sage ord, Brendan. Hoppet är förföriskt, drar dig in och viskar i ditt öra, de härliga, underbara, söta sakerna kan hända dig. Men hoppet – hoppet är en farlig sak, som Brendan skulle veta om han följde Unibet ordet Ellis Boyd Redding. Hopp kan driva en man galen.

Hoppet kunde faktiskt driva ett helt land och hela Skottlands befolkning har inte riktigt förlorat tingen om sina fotbollsgruppers utsikter, veckan fanns hopp.Hoppas att de kunde göra något de inte lyckats sedan de dagar då Billie Piper var den senaste popupplevelsen, sågs “Titanic” till en bättre film än LA Confidential av akademin och Bill Clinton vägde upp de olika användningsområdena för en cigarr och vald för en av de mer okonventionella Unibet alternativen. Skottland har inte fått tillträde till en stor internationell turnering sedan 1998, då de inte lyckades lyssna på deras officiella VM-sång av Del Amitri och faktiskt kom hem ganska för tidigt, buntad ut på gruppstadiet i Frankrike av Youssef Chippo, Mustapha Hadji och deras marockanska chums.På samma sätt som “Trainspotting”, dokumentären som noggrant avbildat det dagliga livet på Skottlands gator, har en uppföljare av det här utställningsutställningen kommit lång tid, men bara som en uppföljning till det stora exemplet på verite filmskapande bekräftades av Danny Boyle i veckan, så det verkade som om ett annat skotskt utseende med de stora pojkarna skulle komma iväg sommaren 2016. Förra veckan fanns det hopp – hoppas att de än en gång skulle kunna tjäna deras väg över kanalen till Frankrike Unibet sportspel på internet genom att plocka sig fram genom Euro 2016-kvalifierarna, där 53 lag tävlar om 23 platser i finalen. Eller med andra ord ett system där det är nästan svårare att inte kvalificera sig.Men efter en prestation som de såg snyggare ut än den historiska figuren Daniel ‘Spud’ Murphy, arbetade Wee Gordon Strachan’s pojkar till ett 1-0-nederlag av en spel-men-fortfarande-bra Georgiens sida, vilket innebär att en stor nål var tagit till sin ballong av hopp och lämnade dem även bakom Irland i grupp D-tabellen.Kanske mer chillingly, det innebar att för att hålla levande något svagt hopp om automatisk kvalifikation för nästa sommars hoopla skulle de förmodligen behöva få något slags resultat mot Tyskland, Unibet som besöker Hampden Park i kväll, har återvunnit några av de swagger som ledde till dem “Vi säger inte att det är över och gjort med om vi inte klarar det,” lugnade Wee Gordon före matchen “men jag är mer än självsäker vi kommer att få något från spelet…vi måste försöka få våra tankar på att vi spelar världsmästarna här på Hampden och att allting kan Energybet hända. Vi har gjort det här innan och vi vet att vi kan göra det igen. ”

Han är tekniskt korrekt – allting kan hända.En häst kan växa vingar och klappa runt Hampdentaket ikväll, hålla upp spelets framsteg men hålla alla mycket underhållna. Platsen kunde delas ihop för att avslöja en skuggig brottslig dold lair, komplett med långdistansraketor och pooler full av manstorlek piranhas. Steven Fletcher kunde göra ett mål. Bokstavligen kan Energybet allting, inklusive de mest otrogna händelserna du kan tänka dig, hända.

Naturligtvis är det mest sannolika som kommer att hända att Tyskland kommer att poppa på sina bästa mål-scorande byxor, tonhöjden och ge skotten en bra solid thrashing, dashing sina drömmar om en sommar i Paris eller Marseille snarare än Leith eller Paisley. Men det finns fortfarande hopp.Oavsett om det är bra eller inte, ja, Gordon och pojkarna kommer att ta reda på klockan 9.45 i den coola hösten Glasgow air.LIVE ON BIG WEBSITE TONIGHT

“Du tar låsen utanför dörren och öppnar fönstren. Det finns inget Energybet behov av sekretess “- tidigare president FIFAs presidentkandidat Prince Ali avslöjar den komplexa planen som han måste rensa den vilande vulkanen som fungerar som Fifa’s lair om han kör igen till presidenten. FÖLJANDE BREV

” Det är en ord, ett koncept, en livslång sorg, och det var därför denna långvariga Spurs-fläkt var glad att se Graham Haslam vinna den oöverträffade boken o’the dagen i fredags.För en Spurs-fan finns det inget mer passande än att vinna någonting utan värde “- Kenneth Brown.

” Är det något irriterande om det Energybet faktum att Harry Kane ser knackered i bakgrunden till detta foto trots att det bara går fotboll (lägg till ditt eget Dimitar Berbatov-skämt) och vi är bara i början av september? “- Noble Francis.

Chansen är att om du läser det här te-tidiga fotbollsmailen är du nästan säkert enda. Men frukta inte – om du vill hitta kamratskap eller kärlek, registrera dig här för att se profiler av den typen av erudit, sällskaplig och vänlig folk som aldrig skulle drömma om att gå ut med dig.Och glöm inte, det är inte den avslag som dödar dig, det är hoppet. BITS AND BOBS

Karim Benzema fortsätter att driva igenom en vistelse på Real Madrid. “Jag ska inte upprepa mig själv varje gång” sniffade han. “Jag är den bästa klubben i världen och jag kommer att fortsätta att arbeta varje år. Jag är glad där jag är. “Aaron Ramsey är övertygad om att Wales kan säkra en plats vid Euro 2016 med en jäkla blomstra när de spelar Bosnien och Hercegovina nästa månad. “Vi är besvikna över att inte ha kvalificerat än men vi kan ta positiva resultat från söndagens spel.Vi dominerade innehav, skapade möjligheter och kunde inte helt avsluta en av, “sa han.” Saido Berahino spelar inte Jeremy Peace, men han spelar ensidiga spel och gör lite sträckning på West Brom.

Biljetter till Wembleys tisdagskväll mellan England och Schweiz säljs som rimligt önskvärda fotbollsbiljetter, med den nationella målskytten i Wayne Rooney sikt – men arenan är osannolikt att vara full.

Och Italiens serie B introducerar virtuella gröna kort för att tilldela exempel på rättvisa spel. “Vi måste ge bra exempel eftersom de klart saknas på senare tid”, högkorsade en liga kostym. REKOMMENDERAD LYCKNING

Är Lars Lagerback den mest underskattade chefen i spelets historia?Marcus Christenson och Magnús Már Einarsson klä sig upp som Sherlock och Watson undersöker.

Om du är något som vissa medlemmar av Guardians sportskort (* hosta, hosta * Lawrence!) Får du 2/10 på detta namn-land-av-född quiz.

Och om du har undrat hur Dinamo Tbilisi lockade brittiska fotbollsfans i mitt i det kalla kriget, har Craig McCracken svaret. </p Gregg Bakowski blev tagen av Graham Taylor, avkicks av Fabrice Muamba, blev suger med Alan Shearer och spelade mindre tid än en 70-årig och det var allt i fotbollens namn.

Är Marco Reus och Raphael Varane i färd med att göra en till Manchester United?Rumour Mill tar en vild gissning.

Åh, och om det är din sak…kan du följa Big Website på Big Social FaceSpace.SIGN UP TO THE FIVER.

Vill du ha din egen kopia av vårt gratis te-timely (ish) email skickat direkt till din inkorg? Har din vanliga kopia slutat anlända? Klicka här för att registrera dig. MEN HAN SKICKA DENNA MÅL

Rate this post